melisa_cifci 25+6 da bebeğin göbek çevresi 10 gün önde gözüküyor, 50 gr şeker testi yapıldı sınırda çıktı 100 gr şeker testi istendi bu durumu yaşayan var mı acaba
gecemavisiii melisa_cifci bende 33 üm benim bebeğiminde önde şeker testi yaptırmadım, sadece takibimi yapacağım açlık tokluk
elif20261 dgngr benim de 33 haftada 36 çıktı. Acaba normal mi bilemedim doktor sorun değil ama şekerine tansiyonuna dikkat et dedi ve ilk kez önde çıktı normalde hep haftasına bire bir uygundu
dgngr melisa_cifci hayır yok. Sağlıklı diyo. Eşimle biz uzun iri kemikli insanlarız. Bir sürü doktora gittim kimse anormal bulmadı. Şekerim düşük bile. Şeker yüklemesi 19+4 te bebeğin kilosu önde diye yapıldı tertemiz
gecemavisiii elif20261 benide çok korkuttular benimkide 36 gözüküyor ve 33üm şekerin olabilir dedi ama suyum normal şeker takibimi yapacağım
gfc02 elif20261 ay bizimde bugün bu şekilde çıktı 33 hafta 6 günlük fakat karın çevresi 36 çıktı ama doktor birşey demedi şeker yükleme testide yaptırmıştım daha önce o zaman çıkmamıştı
elif20261 gecemavisiii bana da su ile ilgili normal dedi su içmeyi ihmal etme dedi şekerim sınırda zaten benim arada yükseliyor ölçüyorum dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiği kadar 1 ay kaldı 4 haftam yani. Bu 4 haftada inşallah sorun olmaz kilosu çok olmaz 33 de gitmiştim 2400 demişti normal mi acaba
elif20261 dgngr düşük çıkması ile ilgili bilgim yok benim de ilk bebeğim çünkü. Sadece benimkisi önde gidince doktor da bir şey demedi ondan sormak istedim
elif20261 gfc02 ya bana da şekerine dikkat et dedi de insan korkuyor ne bilim şurada bir ay kalmış 30 günüm. O yüzden son zamanda bir de bu yüzden sıkıntı yaşamak istemiyorum
elif20261 gfc02 inşallah her şey yolundadır. Zaten zaman geçmiyor ağrılar sancılar kramplardan bir de ekstra bir şey çıkması psikolojik olarak yıpratır
gfc02 elif20261 Haklısın bende sürekli vajinal enfeksiyonla uğraşıyorum kaçtır fitil kullanıyorum yok geçmiyor bu illet
elif20261 gfc02 vallahi sorma benim de bebeğin kafası aşağıda üç ay oldu vajinamdaki ağrı beni bitirdi perişan etti