zehraclk0 8+3 olmam gerekirken 7+1 çıktı benim moralim çok bozuldu ama doktor normal dedi. Progestan verdi bu kadar
2bebek1anneeeee zehraclk0 kuzım benim iki gebeliğimde böyle oldu,geç döllenme olmış ondan kaynaklı.Bundan sonra doktora adet tarihini 1 hafta geç söyle o zaman uyumlu çıkar
cuteregina zehraclk0 niye moraliniz bozuldu? Geç döllenme geç yerleşme olabilir bende bi hafta geriden geliyorum çok normal
zehraclk0 2bebek1anneeeee Geçen hafta 6+6 ile uyumlu dedi bu hafta da 7+1 dedi. Farklı hastane farklı doktordu kafam iyice Allah bullak oldu
zehraclk0 cuteregina Doktor bana geç döllenme demedi sadece normal böyle olması ilerleyen haftalarda yakalar dedi ama geçen hafta da 6+6 ile uyumluydu bebek bir hafta sonra 7+1 ile uyumlu dedi
lokismommy zehraclk0 açıklama yapmıyorlar zaten pek normal bi durum olduğu içim normal diyip geçiveriyorlar bende 1 hafta gerideydi 12.haftasında yakaladı
cuteregina zehraclk0 bebekler her gün ortalama 0.5 ile 1 mm arası büyür sizin bebeğiniz daha yavaş büyüyorsa haftası geç gelebilir doktor normal olduğunu söylemiş ilerleyen zamanlarda gerçekten yakalıyor haftasını