Sevilenn Merhaba Anneler 6+3 haftalikim ilk hamileliğim hic tecrubem yok 🤷♀️ acaba ne zaman bebeğiniz hisetmeye başladiniz kaçinci haftada 🤔😊
R_Arslan Sevilenn 12de segerme gibi hissettim 17de netleşti 20 kusur haftalarda da tam tekme gibi hissedersin diyorlar şuan 18+3👶 saglikla gelsin bebislerimiz
lilamom Sevilenn 17 de canim :) ama 18 im hala duzenli degil bazen aksam hafif hafif bazen bir iki gun hissetmiyorum 20 den sonra anca iyice kuvvetlenip duzene giriyormus
Sevilenn Duyguluklu Evet ilk hamileligim bir kaç gun once ögrendim gebelik testinden çarsamba doktordayim happymomda hesapladima gore 6+3 haftalikmişiz🤷♀️
denizannee Sevilenn 16da hafif seğirmeler oldu 18in ilk günü net hissettim. Şimdi 19 olduk hergün azar azar pıt pıt biseyler hissediyorum. Darısı başına inşallah 😊
Deletedmom143 14+3de kelebeyim cirpiniyordu🌸15 ci bitirken kipirdamalarini hiss etdim😍Sertlesme bi tarafa yigilma.16 haftam bitdiyi gun.hafif tekmesini yedim😍😍😍😁😁😁Daha sonra gunlerce tekme atiyoedu ama cokk sakit.17 haftam bitdi atiyor tekmelerini 16ci haftama nisebeten baya guclenmis😋.Artik gunde cok atiyor.ilk gebeliyimdir bunuda soyleyim.