Merhaba herkese;
Cuma günü şeker yüklemesi yaptırıcam ve aşırı korkuyorum. Ama benim korkum kan verme ile alakalı tok karna kan verirken sorun yaşamıyorum ama aç karna kan verdiğim her defasında bayıldığımı biliyorum. Mevzu iğne ya da acı değil aşırı tansiyon düşüklüğü yaşıyorum kan verme olayı bittikten sonra. Yani mesela kan verdim iyiyim sorun yok derken sanki vücudum eksikliği farkediyor ve bahşedemiyor bununla hop tansiyonum aşırı düşüyor ve bayılıyorum. Ve o bayılma hissini hiç sevmiyorum arkadaşlar. Şeker yüklemesinde de ilk önce aç veriyoruz sonra şekerli içecek sonrası iki kere yine veriyoruz. Gözümün nasıl korktuğunu düşünün. Mevzu yok içecek midemi bulandırdı yok halsiz oldum değil yani anlayacağınız. Yapay zeka o içeceği içince vücut artık aç kalmış olmuyor diyor ama güvenemiyorum yani ona da. 24+3 teyim 58 kiloyum toplamda beş kilo aldım bebek de haftasına göreydi en son. 16. Haftada doktoruma gittiğimde 20. Haftada detaylıya git 24 te bana gel istersen aç gel şeker yüklemesi yapalım demişti. Bu nedenle üstüne konuşma fırsatımız olmadı. Prrinatolog ama bebek çok hareketli şeker olabilir daha fazla kilo alma beyaz ekmek yeme sakın şeker yüklemesini de kesin yap diye korkuttu beni. Offf napsam çok aradayım. Yani aile hekiminde geçen kan verdim tok karna rağmen açlık şekerim 73 tü umutlandım ben de tabi ama. Kafam rahat olsun olmadığını ya da olduğunu bileyim istiyorum. Ama kolay şekilde atlatmak istiyorum. Yapay zekaya parmaktan baksalar diyorum yok olmuyormuş o kesin sonuç değil yaklaşık veriyormuş diyor. Açlığa bi gün bakalım şekerli içecekle başka gün bakalım diyorum yok bir bütün olarak yapılmalı diyor. Anlayacağınız tani doktoruma sorucam kesinlik için ama. Böyle kolay şekilde yapan oldu mu parmaktan bakan ya da ayrı ayrı yapan?