yldzz01 mutluuuannemmm burds bu degerle cok ogrenen oldu ıkı gun sonra tekrardan aynı yerde kan verın eger cogalıyorsa gebelık vardır hayırlı olsun
Esma006 mutluuuannemmm iki güne bir kan ver iki katı artıyorsa sağlıklıdır regl bir hafta varken 9.49, ile öğrendim bende
mutluuuannemmm hivdart adetim geçti ama geç yumurtladım son ilişki 10 Mayıs o hafta içinde yumurtladım
mutluuuannemmm yldzz01 inşallah kadın doğumda kan vermiştim sağlık ocağına sonuç vermemi söylediler o yüzden orda devam etmem gerekiyor sanırım
nuryalmandilsiz mutluuuannemmm benimde son ilişkim 9 mayısti dün hamile olduğumu öğrendim 22.5 le yarın tekrar kan vericem Awox test yaptım Silik çıktı öyle kan verdim bugün kusa kusa bi hal oldum aşırı miğdrm bulanıyor
yldzz01 mutluuuannemmm oyle olursa eger ıkı kere saglık ocagında verın ayrı yer oldugu ıcın degerler cok fark edıyor 🥰
mutluuuannemmm nuryalmandilsiz ayyy maşallah bende sadece halsizlik var hiç bir şey yapmadan yorgunum
tugbakanmaz Net gebeyim diyemiyorum ama bende dün kan verdim 4,88 sınırda dedi doktor 2 günde bir 2 katı kadar artması gerekiyormuş eğer artış düzenli olursa gebesinizdir
hivdart tugbakanmaz adetine ne kadar var benim 4 gün var 2 çıktı takip etmeliyim bilmiyorum pcos var geç yumurtladım