arzukrgl Kızlar benim reglimin üstünden beş gün geçti ve hala regl olmadım iki gün önce kan testi verdim negatif 1.20 çıktı daha sonrasında pozitife dönme ihtimali var mı ve hâlâ regl olmadım
Eldgrn arzukrgl Geç döllenme değilse ihtimal yok, yumurtlama zamanınızı biliyor musunuz? Üzerinden 12 gün geçince kanda çıkıyor gebelik
liinda arzukrgl aynı durumdayız Benimde beta öyle çıktı hala regl olmadım bende daha önce de gecikmem. Oluyordu ama ne biliyim kasik ağrım bel ağrım çok war bu sefer göğüslerim de ağrıyor özellikle sol göğsüm serrtlesmks Biraz be agriyor
liinda Eldgrn Benimde son korunmasız ilişkim 14 mayiz Öncekiler tutmamış Bellii ki cunku tutmuş olsa öncekiler Kanda çıkardı Son korunmasiz ilişki 14 mayıs Ben 18 mayısta Kan verdim beta benimde 1.5 çıktı daha önce hep 0.5 çıkardı bu sefer böyle oldu Acaba o en son ilişki de tutmuş müdür tuttuysa kanda çıkmaz dimi 4 gün geçmişti üstünden cunkj İnsan çok. İsteyince her şeyde bir ihtimal umut arıyor 😔 ve hala regl olmadım
Eldgrn merve3531 2 gün ara ile çok iyi artmış zaten en az %60 artış beklenir sizin ortalama 2 kattan bile iyi artmış. Hayırlı olsun sağlıkla gelsin❤
Eldgrn liinda Çıkmaz canım, bende benzer şey yaşadım hesap yaptığımda son ilişkime denk geliyordu verdiğim kan tarihi. Biraz daha bekle en azından bir 10 - 12 gün geçsin baktın hala gelen giden yok ver kanı. Gebelik varsa değer dusukte olsa çıkacaktır.
merve3531 ballim_dunya yok vermeyi düşünmüyorum hatta doktor ikinci betayı görünce 3 e gerek yok pazartesi gel bakalım dedi ama pazartesi yumurtlamaya göre daha 4+0 olucak sata göre 5+4 falan görünmez diye düşünüyorum bide şuan dış gebelik gibi düşün demişti ikinci beta da bana
liinda ballim_dunya yani hala bir umudum war o son iliskiden dolayı tutma ihtimali ve regl olmamam hala
liinda Eldgrn ben daha once İki ay regl olmadım doktor hersey yolunda dedi ama stresten olabilir demisti Son korunmasiz ilişkimin üstünden daha yeni 6 gün geçti
Eldgrn liinda Sabırla bekle o zaman, erken daha varsa da çıkmaz. Varsa güzelce geçsin kanına inşallah güzel sonuçlar alırsın sonra
liinda Eldgrn amin inşallah amiiinnnn allahım. Nasip etsin Ama çok belim ağrıyor kasıklarım ağrıyor ya