fts01 kızlar bunu yaşayan varmı sanki sağ taraf daha sert 21. hafta bu arada korkuyorum niye böle acaba ben mi evham yapıyorum
QuenMom fts01 canım sordum ben doktoruma poposunu dayadığında olur öyle dedi yada bir tarafa toplandığında☺️☺️ Korkma geçiyor zaten bi süre sonra☺️
Snglfth fts01 benimkide içimde geziniyor bi sağ bi sol şişiyor tahmınen diyorum poposunu dayıyor şişiyor çünkü 🌼😁
Asiacr QuenMom sana katiliyorum benim de cogunlukla solda bazen saga kayiyor bazen ortada duruyor. Ben de sordum doktoruma normal bebek buyudukce yeri daraliyor bir yere dayanacak demisti. :)))
fts01 QuenMom ya erken doğum riskim vardı rahim boyu kısa gibiydi ondan dolayı herşeye tedirgin oluyorum
QuenMom Asiacr Aynen canım poposunu dayadığında daha sert oluyormuş bi taraf☺️Birde ben zayıfım karnım öne doğru sivri iyice belli oluyor 😀
QuenMom fts01 Haklısın canım öyle bir durumun varsa doktoruna danış mutlaka derim. Aklında kalmasın birşey ben herşeyi soruyorum. İnşallah kötü birşey yoktur ama sağ salim bebeğini kucağına alırsın İnşallah içini ferah tut♥️
Sumeyyegyretli Benimde hep sağ taraf daha sert ve çıkıntılı oluyor kaç aydan beri 😄 O tarafa poposunu dayadığı için öyle oluyormuş 😄