miniginannesi__ ozdemirayca kaç kg aldın canım çorabı doktor mu tavsiye etti ilginçtir ki geçen pazara kadar ödemden şişen ben (ayaklarım fil ayağıma benzemişti) bir anda ödedim gittim yani baya gözle görülür seviyede azaldı sebebini bilmiyorum ve kilo alımım da durdu sen neden risklisin
sudeli4 ozdemirayca ay çok fena canm vaktini beklesinlerde sağlıkla gelsin inş daha bsey istemem. Diğer dilek ve dualarımı doğduktan sonrasına 😂😂😂
habibe66yks miniginannesi__ şimdi Antalyadayım orda yaşıyorum eşimin işi burda ama annemler sorgundalar
miniginannesi__ habibe66yks ayy çok güzel bir yerdesin 😍 belki bir gün denk geliriz çook memnun oldum🌸
miniginannesi__ melismersin evet ya kesinlikle hareket etmiyor diye acile gitmiştim 26 haftalıkken her hafta da kalp atışı dinlemeye giderdim sağlık ocağına şükür şimdi hareketlerinden anlıyoruz
habibe66yks miniginannesi__ cekerekte memurmusunuz . Bende memnun oldum tanıştığımıza ve şaşkınım aylardır buralardayim🤭🤰
miniginannesi__ habibe66yks evet öğretmeniz eşimle , geçen sene geldik buraya 🌸 geçen sene 2 kere alanyaya geldik tatile 😆 sen neler yapıyorsun başka
habibe66yks miniginannesi__ ne guzel kutsal bir mesleğiniz var ALANYA yi gezdim guzel biz MANAVGATa yaşıyoruz ben ev hanımıyım
miniginannesi__ habibe66yks teşekkür ederiz izin aldım 32. Haftadan itibaren zor ayakta durmak ☺️ Manavgata şelaleye gidecektik hava aşırı sıcaktı gidememiştim oralar çok güzel bence çıkar gezersin sıkılmazsın diye düşünüyorum 🌸
momelif1 Kızlar bende 34+2’deyim çok yürüyünce ayakta kalınca kasılmalarım oluyor karnım taş gibi oluyor, aşırı kasık ağrısı var özellikle sabahları ve gece sizde böyle misiniz? Ara sıra da adet sancısı gibi sancılar giriyor nadiren
miniginannesi__ momelif1 adet ağrısı değil de ayakta çok durunca üst karnım aşırı acıyor hemen uzanmam gerekiyor henüz sancı yaşamadım
jekdkllmdkm momelif1 merhaba bende aynısını yaşıyorum devam ediyor mu normal miymiş acaba merak içindeyim
habibe66yks miniginannesi__ guzel bir yer burası gezilecek yerler var ama yazın çok sıcak buralar imkanı yok çıkmanın akşamüstü bile sıcak buralar