blnmyld Kızlar, Ben artık 17 haftaya gireceğim siz göbüşlerinizi çatlaktan önlemek için kaç haftadan itibaren hangi ürünleri kullanıyorsunuz çevremde çok şey söyleyen var ama güvenemedim
anneoluyorummm103 blnmyld hindistan cevizi yağı kullandım 9 ay boyunca çatlamadım hiç. Doğurduktan bir kaç ay sonra 4-5 tane çatlak oldu karnımda. Doğumdan sonrada kullanın iç bacaklara kalça ve göğüse de sürün
papatyaa1507 blnmyld hamile kaldığımı öğrendiğim andan beri yağlanırım bio oil ve Hindistan cevizi yağı sabahları sadece bio oil sürerim akşamları önce bio oil sonra Hindistan cevizi yağı sürerim şöylede birşey var ne kullanırsan kullan genetik faktörde etkili evet derin ve çok çatlağım yok kilo alıp vermeden oluşan çatlaklar var alt karjn böylemde çok yoğun değil bu yağları kullanarak aşırı deformeyi engellemiş oluyorsunuz 7 /24 sürdüm ve evet azda olsa çatlak oluyor ama hiç kullanmayıp heryeri yarık yarık olmaktan iyidir şükür buna yani
caglacelik67 Haftamdan itibaren bioderma atoderm kullandım 25-26. Haftamdan itibaren onunla birlikte Hindistan cevizi yağı kullanıyorum, biodermayı bıraktım bi 15 gün falan oldu. Lierac kullanmaya başladım. 30. Haftamdayım henüz hiç çatlağım oluşmadı
temmuzonbir blnmyld ben çok erken başladım 9. Hafta kontrolünde kaşımaktan göbeğimi çizmiştim hep çünkü karnım çok erken çıktı doktorum hemen başla dedi 9. Hafta başladım 12. Haftadayız balım ☺️💓
gulctrkk blnmyld ben 3. Aydan beri kullanıyorum. Sadece göbeğime değil bacaklarıma göğsüme vs de sürüyorum oralar da çatlıyor çünkü. Bence zeytinyağı da olur
galiye blnmyld canım ben 12. Haftamda başladım incia ve mamaaura kullanıyorum 39 a gireceğim hala çatlamadım. Arada hindistan cevizi yağıyla da destekliyorum