happyela dilaraky Yarın öğleden sonraya çıkar. Öğleden sonraya bile kalmıyor hatta e nabızdan bakıp gidin.
allyslife dilaraky en erken 24 saati buluyor maalesef, sisteme geç düşüyor. Genelde de ertesi gün öğleden sonra düşmüş oluyor.
beybimom_ dilaraky keske özele yada acile gitseydin ben ilk kan verdiğimde kanların kayboldu demişlerdi hem de iki gün sonucu beklettikten sonra
Leyla93- dilaraky bende bugun verdım doktora sordugumda gece 12 den sonra kontrol et dedi inşallah guzel haber alırız 🙏
dilaraky beybimom_ ilk kanımı özelde verdim 237 çıktı diğer seferlerde de özele gitmiyim dedim haftaya da doktora gideceğim çünkü
liily @dilaraky normal sartlarda ertesı gun e nabıza dusmus oluyor. Ben beta hcg ıle dıger tahlıllerımede bakılsın ıstedıgım ucuncu gun gorebıldım sonucları
mervebzdmn Bende bugün sabah 10 da sağlık ocağında kan verdim öğlen 16.00 gibi kadın doğuma randevu aldım doktor sonuçları göremedi sisteme düşmemiş hala da gözükmüyor enabızda ama laboratuvardaki birkaç kişiyi arayarak öğrendik sonucu
Leyla93- dilaraky hayır ya o kadar salak bir sistem ki diğer verdiğim kanlar çıkmış bu çıkmamış hep ozelde verıyordum normalde keşke öyle yapsaydım pişman oldum