busrax_ Çatlatma iğnesinin bugün 12. Günü sabah kaset test negatifti şimdi kasıklarımda batma oldu bi kaç kere eczaneye gittim bu testi aldım sizce car mıdır yalancı pozitif veriyor mu bu test?
uzumlu_kekim777 busrax_ artımed çok yalancı pozitif veriyor bekledikçe daha da belirginleşiyor inşallah öyle bi durum değildir
selenhuseyin busrax_ Canım çizgi bariz belli ama kaç dakika içerisinde çıktı birde nimea çok ucuz bi marka yalancı pozitif veriyo her testte
gorenler Bana yok gibi geldi dpo12 biraz daha net görülebilirdi. Ama akşam yaptınız ondan da olabilir. Yarın ilk idrarla tekrar deneyin inşallah vardır 🙏🏻🌸
Leyla93- busrax_ canım var sılık cızgı gorunuyor bırde aksam ıdrarıyla yapmıssın sabah cıksa daha net bellı olur bence 😊
busrax_ Cimcime30 eczanede bu vardı predictore 600 lira vermek istemedim inşallah artımed vakası yaşanmaz :D
busrax_ Cimcime30 evet lavabodan çıktım odaya geldim çizgi vardı. bende tam anlamadım pembe mi gri mi ama gözle bakınca net 2. çizgiyi görebiliyorum ama güvenemedim yine de
busrax_ mommymon bende kaset testinde yalancı pozitif vermişti. erken gebelik testinde de buradakilerde yalancı pozitif çıkardığını gördüm
mommymon busrax_ Hım bende negatif verdi ama regl de olmadım yalancı pozitif veriyor ama yalancı negatif vermiyor herhalde
mommymon busrax_ umudumu yitirmiştim o yüzden ama hala regl olmadım kararsız kalmaya başladım yorumları da okudukça😂