eslem2121 Deleted33000 şu saaten sonra bana değer kıymet verene değer veririm kendimi kimseye açıklamam
ikincikez Deleted33000 Şu saatten sonra ben iyi kalbimi kullanıp kendimi yipratmami sağlayacak hiç kimseye prim vermem izin vermem
egeemomms Deleted33000 şu saatten sonra kimseye haddin fazla değer vermem Şu saatten sonra ben işime nasıl geliyorsa öyle davranırım🤣
hd_d Deleted33000 Şu saatten sonra ben… kimseyi anlamaya çalışmıyorum, kendimi zor anlıyorum 😂 Hahaha şaka şaka Şu saatten sonra ben… değersiz hissettiren herkesi hayatımdan çıkarırım. Şu saatten sonra ben… beni kaybetmeyi göze alanı geri kazanmaya uğraşmam.
GirlandBoy_Mom Deleted33000 Şu saatten sonra ben yediğim kazıkları unutup kimseye güvenmem Şu saatten sonra ben kimse üzülmesin diye fedakarlık yapmam Şu saatten sonra ben benim çocuklarım Hakkinda çok bilmişlik yapanların karşısında susup oturmam
prensesssannesi Deleted33000 bu saatten sonra kendimi salak yerine koydurmıcam herkesin herşeyine en önden koşmıcam geç oldu ama maymun gözünü açtı 🤣🧐
Selim_Alparslan Deleted33000 Şu saatten sonra en çok kendime ve çocuklarıma değer vereceğim. 🩷 Şu saatten sonra hayatımı sadece çocuklarım ve eşime adayacağım. 💐