bebeveanne44 falbay ben koçum kızım aslan olacak İnşaAllah. Çok kavga edeceğimizi düşünüyorum ben kendi annemlede çok kavga ediyorum kesin kızımlada ederim😅
falbay bebeveanne44 biraz inatlaşma olur gibi geliyor ama güçlü bir hanımefendi de olur en azından iyi yönden bakalım😅
alprn2 Ben aslan ,esim aslan ve bebeğimiz de aslan olacak hayırlısıyla vaktinde gelirse eşimle çatışıyor gibiyiz oğlumla napacagiz bilemiyorum 🤭
falbay alprn2 ben aynı burçların birbirini zamanla daha iyi anladığını düşünüyorum bence pozitif bir durum. Eşim ve ben de oğlak burcuyuz, öyle uzun bir flört dönemi olmadı 6 ay nişanlı kaldık. Başlarda çok çatışıyorduk ama zamanla daha iyi anlamaya başladık birbirimizi. Sizin de hep daha iyiye gideceğini düşünüyorum 🌸
alprn2 falbay aslında haklısınız başta acayip çalışsak da şuan iyiyiz oğlumuz da bize renk katar inşallah 🤗
buse2507 falbay ben aslan oğlum terazi şimdilik iyi gidiyoruz (7aylık) ileride ne olur allah Kerim😅😅😅
annekiz6141 falbay Esım terazı ben balık büyük kızcem akrep 😂 bu kızcem de Yengeç olucak yüksek ıhtımalle 😂 üçümüzde çok iyi anlaşıyoruz ama 3 buçuk yaşındaki kızım degısık bır model ya 😂 ama çok naıf ve poncık 🥰😍
falbay annekiz6141 ay maşallah maşallah su grubu yoğunluğu olunca öyle oluyor demek Rabbim muhafaza etsin😌🌸
canssnurse Ben akrebim, kızımda büyük ihtimalle akrep olacak, eşim terazi. Allah eşime büyük sabır versin, iki akrep kadınıyla 😂😂😂
falbay canssnurse sabır gerektirdiği kadar güzelliği de vardır ya akreplerin aurası bir farklı oluyor😌
_kalpatisi falbay kızımın burcu kova benimde burcum kova ve bazen anlaşabilsekte bazen anlaşamıyoruz. 4 yaşındaki bacağım boyundaki çocukla kavga ediyorum birbirimizle laf yarışına girip öyle geçinip gidiyoruz bakalım 😅😅😅
falbay _kalpatisi hahahah kovalar biraz değişik uçarı oluyor gördüğüm kadarıyla ya ama zekaları da kendini belli ediyor😌
rabis-0201 falbay ben terazi burcuyum oğlum boğa, benim için her şey düzenli olmalı vaktinde olmalı ; oğlumsa bi o kadar inatçı, bu yüzden sürekli benim kafamda kurduğum planları onun inadı yıkıyor ve o kazanıyor 😀