Mucizem00 Kızlar hangi marka bebek arabası aldınız veya aşacaksınız tavsiye edeceğiniz bir Marka var mı çokta pahalı olsun istemiyorum. Beneto düşünüyorum travel sistem olan sizin görüşünüz nedir 💕💕💕
Merve123a Mucizem00 rravel sistem çol uzu. Süreli kullanişli olmıyo çocuk biraz nüyüyünce bastom arabaya geçmek gerekiyoo oyüzden drek baston araba almayi düşü ühorum kraft yada chıcoco
Burcuss Mucizem00 e bebek te kanyon araba var ben onu aldım canım dün ☺️ Cok ta beğenerek aldım 800 tl fiyatı kalıteli bi ürün önerebilirim
fatos2404 Mucizem00 canım ben casual markasının sonic modelini aldım çok rahat kullanışlı 4 aydır kullanıyoruz memnun kaldık traveller uzun süreli kullanılmıyo bide tek elle kapanıp açılması çok önemli ona dikkat et 👍🤗
Nursenn23 Joie brisk baston araba aldık veya bir kaç arkadaşa da önerdik baya memnun klan oldu tabi biz kullanmadık daha ama kullanışlı ve güzel araba benotoları aklınızdan cıkarın derim çok kullanışsız memnun kalan çok nadir insan var yinede sizin fikriniz
Kbrasuer Mucizem00 bence gayet güzel kullanıslı arkadaslarım hep bunu aldı cok memnunlar herkesin lafına bakma sen kafanda olustur al bide bebek arabası güzel pahalı bişi almana gerek yok