ebrukocak anneadayii__ evet 2. doğumum şuan 37. haftadayım korkular saldı dört bi yanımı o acıyı tekrar çekmek beni korkutuyor ama yapacak birşey de yok 🥲
djakfksm Bende kırkı doldurdum dün gittiğimde sancı ve açılma görülmedi ara ara kasılmaslarım da oluyor gerçek haberci sancılar nasıl oluyor acaba 🥹
hayallperest djakfksm aynı kasılmalara benzer sadece düzenli oluyor 1 saat boyunca 10 dk 1 dk sonra 5 dkda 1 dk 3 dk da 1 dk şeklinde düşerek düzenli bir şekilde oluyor zaten anlaşılıyor ve şiddeti artıyor adet ağrısınada çok benziyor
mymel 38+6 beklemedeyiz:) sürekli karnım sertleşiyor ama nişandır su gelmesidir vs yok. Yarın tekrar nstye gireceğim bakalım
hayallperest anneadayii__ özele mi gidiyorsunuz Yanlış anlamayın da sancı olmadan açılma olmazki sancıyla açılır doktorunuz niye açılmaya bakıyor sürekli orayı anlamadım Benimde 4 gün kaldı ama hiç açılmaya bakılmadı 41 e kadar bekleyebiliriz dedi
anneadayii__ hayallperest evet özele gidiyorum eliyle uyarı veriyor muayenede açılma olsun diye o sırada söylüyor
galiye anneadayii__ benimde uygulamaya göre 10 günüm var ama ortada bir şey yok. Gelesi yok gibi ne nişan ne su ne sancı öyle güllük gülistanlık ortalık 😅
acelyamm betusss343 ayy sağlıkla büyüsün. Ben de 12 Mayıs’ta doğum yaptım.39+0 da. O masumiyet her şeyi unutturuyor insana 🥰