Allahneverdiysee Kızlar nisanda kimyasal yaşadım o ay 8 gün sürdü reglim normalde daha uzun sürer 10 günü geçer bazen . Şu an kimyasalı saymazsam ilk reglim yine kısa sürdü bugün 5. Gün çok az leke geliyor bitti yani . Düzeni bozulan oldu mu bu süreçte
gizem6 Allahneverdiysee Şubat ayında kimyasal geçirdim normalde 28 günde olurdum 5 gün sürerdi, şimdi 31 günde olmaya başladım inşallah düzelir 31 gün çok uzun geliyor son günler aşırı ruh halim değişiyor 🥺
ballim_dunya Allahneverdiysee Evet ben de değişmişti Ocak ayında kimyasal olmuştum şubat ayini hiç adet olmadan direkt mart ayında olduğumu biliyorum
Allahneverdiysee Böyle kısa sürmesi işime geliyor keşke hep kısa sürse 😅 bu süreçte benim gibi düzeni bozulan var mı merak ettim
cicekligunler2332 Allahneverdiysee 4 gün sürüyordu yine ayni hiçbir değişiklik olmadı canım ztn 10 gün gecikmem vardı kimyasal yaşadım normal kanama sonra regl sayfasına regl hünümü yazdım yine aynı 24 günde bir oldm düzenli
Allahneverdiysee cicekligunler2332 anladım canım benim reglim kısaldı da kimyasaldan kaynaklı mı diye merak ediyorum
mrssanne Allahneverdiysee ben de geçen ay yaşamıştım reglimde değişiklik olmadı. Bu ay hcg verdim 918 geldi
glcnylmzz Allahneverdiysee bugün oldum kuzum 2,3 gün kaymış döngü bu ay ovülasyon alıp tekrar yumurtlama zamanıma bakacağım