yigithanleyla aysekosar23 merhaba ben dogum yapmadım ama serklaj oldum 3 gun kaldım özel oda bizde istedik yoktu malesef kadin dogum bölümü cok yogun
aysekosar23 Aycicegim ben haziran sonu yapıcam özel oda dolu olursa inşallah tek odada kalırım ya bi kaç kişiyle zor aynı odada bilgisi olan yazarsa çok iyi olur
yigithanleyla Aycicegim merhaba cihan kabukcu doktorum odalar bizimki 2 kişilikti gunluk ucret 220 liraymis özel oda 2 katı yani 440 lira cok istedik özel oda ama olmadi malesef cok sagolun dua ediverin bizede zamanında doğalım 😀
Aycicegim yigithanleyla bende ikiz gebeyim erken doğum risklim var 22 haftalık Özer ÖZTEKIN doktorum keşke özel oda tutma şansımız olsa illa tanıdık vs şart sanırırm
yigithanleyla Aycicegim rabbim bağışlasın insallah vaktinde sag salim dogsunlar saglikla büyütmeyi nasip etsin allahim hepimize 20inci haftada 10mm kisalma ile serklaj oldum bende yatıyorum surekli napalim
aysekosar23 Aycicegim Özer hocadan sıra bulamıyorum benncuma günü 1 den sonra açılıyor randevular dendi ama şimdi bakıyorum bayramdan sonra full dolu siz nasıl yapıyorsunuz
Aycicegim aysekosar23 daha geçen hafta gittim, ben randevu çok rahat alıyorum her cuma saat 13 de açılıyor randevu, diğer günler dolu gözüküyor alamazsınız tam o saatte almanız gerekiyor
Aycicegim aysekosar23 bayram haftası olduğu için diğer hafta henüz planlanmamış olarak gözükür şimdi bakmayın 13 fen sonra bakın