kızlar ben bugün bakırköy’deki mahmut güngör’e gittim. kendisi çok ilgili ve bilgili birisi kesinlikle. çok güzel açıklıyor her şeyi, aklınızda hiç soru işareti kalmıyo. çok detaylı bakıyo gerçekten. 1 saate yakın sedyede kaldım diyebilirim, belki 1 saat olmuştur bile. çok da güleryüzlü. benim muayenem güzel geçti, inşallah sizinki de sorunsuzca geçer ❤️ (not: lakin rapor konusu sıkıntı. eğer çalışıyorsanız ve rapor alacaksanız benim gibi raporu alamayıp işe dönmek zorunda kalabilirsiniz 😔 rapor vermiyo çünkü. eliyle belge yazıyo. imzalayıp kaşeliyo. fakat ben devlet kurumunda çalışıyorum, memurum. bizim sistemlerimizde asla kabul olmaz elden rapor ya da barkodsuz/numarasız rapor. sgk anlaşması yokmuş, o yüzden de o şekilde bir rapor veremiyorum dedi. benim müdürüm bana izin vermedi. ya aile hekimine gidecektim (ki onun da rapor verip vermeyeceği muamma) ya da işe. ben işe gitmeyi tercih ettim. çalışanlar için önemli bir ayrıntı bu bence. hiçbir yerde rapor durumuyla ilgili bir yorum yapıldığını görmemiştim :( telefonda da sormuştum halbuki randevu alırken ama evet veriyoruz demişlerdi. ancak bahsettiğim gibi o verdikleri, elden yazdıkları şey rapor yerine geçmiyo ne yazık ki. bilginiz olsun ✨)