sevvalinwonderland kızlar istanbul avrupa yakasında nereleri öneriyorsunuz?? az kaldı benim de özele gideceğim, vereceğim paraya değsin, doktor güzel ilgilensin istiyorum.
iremcce sevvalinwonderland bakırköy mahmut güngör kliniği harika bi doktor piyasaya görede çok çok uygun orayı tavsiye ederim hemde perinatoloji uzmanı
elagndgdu sevvalinwonderland kesinlikle Mahmut Güngör. Ücret olarak diğerleri gibi 8-9 bin demiyor en azından gerçek ederini söylüyor. Ben çok memnun kaldım sonuçları kendi doktoruma gösterdiğimde “nereye gittin hangi klinikte yaptırdın o kadar detaylı bakmış ki helal olsun” dedi. Herşeyi açıklayarak bilgilendirdi bizi.
sevval_tal sevvalinwonderland Esenyurtta Esencana gittim 2 gebeliğime de Salim beye gittim çok ilgili
tuanaalc sevvalinwonderland ben daha yaptırmadım 8 haziranda randevum ama bakırköy rıdvan zeybek’ten randevu aldım. Doktorum ve birkaç kişi daha bu doktor beyi önerdi
sarilale123 hiilalayy perinatoloji doktoruydu evet memnun kaldım. Bebeği görmek için iki kez baktı. Çok güzelde bilgilendirme yaptı
benzeynep sarilale123 gittiğiniz doktor ne taraftaydı tam olarak bende devletten asla randevu bulamıyorum
seherxxx elagndgdu ben de kendisinden randevu almak istiyorum. Yorumunuz içimi rahatlattı. Dr beyin yorumları zaten cok iyiydi yakın zamanda giden birinin Yorumunuz iyi hissettirdi. Şimdi randevu oluşturacağım.
sevvalinwonderland falbay gaziosmanpaşa’da kendi kliniği olan dr kezban narin kıyak’ı da çok önerdi bi tanıdığım canım. ama ücreti ne kadardır bilmiyorum bugün arayıp öğreneceğim.
sevvalinwonderland sevvalinwonderland bu arada gop’taki kezban hoca detaylı bakmıyormuş ne yazık ki. düşünen varsa onu da buradan yazmış olayım.
busrayalcnn sevvalinwonderland Medipol esenlerin perinatogu övülüyor bir de Bakırköy de Mahmut güngör
seloanne sevvalinwonderland bende araştırıyorum, ali ekiz, recep has(10),riza madazlı (11)en çok onerilenlerdi ben ali ekize randevu aldım canım 9 bin nakit dedi bi tık yüksel fiyatları
miraymehmet Benim doktorum Ali Ekiz i önerdi iki arkadaşım da gitmiş çok memnun kalmış kendisinden instagramda takip ediyorum çok güler yüzlü bir doktor bende oraya randevu aldım fiyatı 9 bin nakitte başka yere de bakmadım medipol Bahçelievler ve esenler den fiyat almıştım aşağı yukarı aynıydı fiyatları medipol Bahçelievler in doktorunun çok iyi yorumları vardı ama eşim doktorumun önerdiğine gidelim dedi
babyonn Fehmi yazıcıoğlu 7 bin gopta profesör Halil aslan 8 bin dedi. Fehmi yazıcıoğlu çok övüyorlar ona gidecek gibiyim
sevvalinwonderland kızlaarrr hepinize çookkk teşekkür ederiiimm. ben de karar verip size bilgi vereceğim 🌸🌸