gul_g Kızlar 30 martta kürtaj olmuştum Cyclo progynova kullandım ilaç sonrası regl oldum ama şuan döngüm uygulamaga göre gecikti benim gibi ilaç kullanan sonrasında ne zaman regli olmuşlardı
NovaVina_ gul_g bende 9 mayısta kürtaj oldum bu ilacı kullanıyorum. Kahverengi olanlarına yarın başlayacağım. Benim de tek endişem düzenli olan yumurtlamalarımın ne zaman başlayacağı. İlaç bittikten 1 hafta içinde regl olunuyormuş tek bilgim bu maalesef.
gul_g NovaVina_ hocam ben ilaç bittikten 4. Gün regl oldum daha sonra kontrole gittim doktor herşey yolunda dedi omega3- demir- b12- qenzimq10- magnezyum-d3k2 kullanıyorum ekstra
mommehtap Bende 1 martta kürtaj oldum dediğiniz ilaçları kullanmadım ama 28 martta da regl oldum herzaman ki gibi düzenli oldu ve şuan 7 haftalık hamileyim yani kürtajdan 2 buçuk ay sonra hamile kaldım
gul_g mommehtap allahım sağlıklı etsin inşallah sağ Salim kucağınızı alın bize de dua etmeyi unutmayın 🥹🥰🌺
mamacita7 mommehtap aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşamışız bende şimdi hamileyim daha görmeye gidemedim ama aramızda bi hafta var tekrar yasamayalım insallah güzel haberler alırız 3 marttı benimde kürtajım
gul_g mamacita7 Allahım sağlık versin ikinize de hocam. Sizin süreciniz nasıl oldu hocam döngünüz ne zaman başladı ekstra bir şey kullandınız mı vitamin vb
mommehtap mamacita7 5 haftalıktı ilk öğrendiğimde beta 4500 küsürdü emin olmam için tekrar aldılar yükselişine bakmak için 8900küsür çıktı cuma gitti kese boyutu tahlil sonuçları herşey olması gerektiği gibi allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
mamacita7 gul_g demir kullandım kendi kafama göre yazdırmadım çünkü o süreçte zaten kan deposu boştu hamile kalırsam diye önlem amaçlımiçmiştim
gelincik_ Bahsettiğiniz ilaç ne ve ne için kullanıyorsunuz acaba bende 20 nisanda kürtaj oldum ama doktor demir takviyesi dışında bisey vermedi
gul_g gelincik_ bende 30 martta kürtaj olmuştum orzax polysitol, Qenzim QH, balık yağı, d vitamini, iyi uyku içinde Magnimore nin magnezyumu kullanıyorum doktor yazmadı sorduğumda sıkıntı yok destekleyici şeyler demişti polysitolde zaten folik asitte var