Beyza12345 Kızlar bir haftadır sol kalca bacak agrisi cekiyorum üzerine basında bacağımın kalçam acayip agriyor 27 haftalığım sizde de bu durum var mi yasana
Gyed Beyza12345 canım genelde oluyo magnezyum eksikliğinden oluyormuş kendini çok yorma dinlen ayaklarını havaya kaldır
Rabiabck10 Beyza12345 aynısını yaşıyorum 14 haftalığım doktora söyledim hamilelikte olur öyle şeyler dedi
AnlatmayaGerekYok Beyza12345 ağrın nasıl bir ağrı? Dümdüz uzandığında sol bacağını yukarı kaldırabiliyomusun dizini kırmadan
Beyza12345 Gyed canım acayip agrisi var yatıyorum iki gündürde rabbim bütün hastalara şifa versin insllah
MerveOsman Bendede ara ara oluyo 19. Haftamdayım bugün doktoruma danıştım hatta kalp damar crh.. Görmesi lazım tek taraflı ağrıdan korkarız dedi.
Sumru4 mnsngl merhaba ben 3 hamileliğimde de yaşadım. magnezyum veriyor doktorlar. Kilo artışı vs de etkiliyor dediler. Ama 4. Hamileliğim ve daha hamile olduğumu öğrendikten hemen sonra başladı 7 ay nasıl geçecek diye merak ediyorum.
Beyza12345 Magnezyum içeren ilaç kullanıyorum kızlar ferro gyno diye doktoruna danıştım bende normal dedi ama daha da arttı galiba acile gidicem tek taraf agsiri insani korkutuyor