busrasogut yasewin bende zofer kullandım doktoruma çok güvenirim. Yeterli araştırma yok ama gebelerimden olumsuzluk yaşayan da yok dedi bana mecbur kaldım kullandım. 3 günde bir serumla ayakta durdum allah biliyor ya bir yudum su içebilmek için hüngür hüngür ağladığım oldu. Ayakta kalabilmek için kullanmalıysan kullan yapacak bir şey yok. 17. Haftamdayım bitti gibi şükür prilam alıyorum şuan yetiyor. Sabır🌸
tupbeybi yasewin 15 haftaya kadar her gün ağızdan aldım, 2 günde bir de damardan aldım. 2 hamileliğimde de aynı şekilde. Doktorum gayet güvenli olduğunu söyledi. Zaten bi yan etki, bebekte herhangi bir sorun olmadı
yasewin MadameTussauds şimdi serumdan geldim inanın yatış diyor doktorlar da şu an istemiyorum günlük gidip vurulurum refakatçi sıkıntım var maalesef dua edin 11. Hafta geçsin
MadameTussauds yasewin Rabbim kolayliklar versin feraha cikarsin seni bacim senin halinden inan ceken anlar kiz elinde posetle cikiyordum disari ya her an kusabilir durumdaydim bende ama geciyor inan sükür ki gecici bir süre. Ilk gebelik mi ?
yasewin elifardaelie haplar işe yaramıyor ki içtiğim gibi çıkarıyorum daha emilmeden Allah size de kolaylık versin çok zor :(
MadameTussauds yasewin Neyseki bide bakman gereken bir cocugun yok bu durumda benim iki gebeligimde böyleydi 2. gebeligimde bide oglum vardi bakmam gereken ayy berbatti hatirlamak bile istemiyorum
glshkrbg Bende 18+2 yim. Midem bulanmıyor ama ne yesem kusuyorum hemen. Onzyd 8 mg kullanıyorum hala 🥺 ne zaman bitecek bilmiyorum. Ramazan bayramında başladı benim kusmalarım
beyzaygun Yani ben kötü bir şey duymadım sadece doktorların herkese vermediğini biliyordum iki sene önce dilaltı kullandım zafer hem çok pahalı zaten hem de içinde çok az var bu hamileliğimde tekrar kullanmak istedim doktorlar veremeyeceğini söylediler artık raporsuz verilmiyormuş
zehraclk0 yasewin İlk hamileliğimde defalarca acillik olup serum yedim zofer, zofran takarlardı hep 2 gün normal olup 3. gün yine kusmaktan mahvolurdum. Gebelikte kullanılmayacak olsa doktorlar kullanmaz korkmayın lütfen
zozanevran0121 yasewin Benm ablam hap olarak kulllanmıştı hep hastanedeydi ama iyi geldi ona genelde kanser hastaların kullandığı ilaç diye biliyorum geçer inşlh canım Benmde çok de geçiyo ama zofer kullanmadım