busbus222_ meltem4050 Kaşar , muz ,yumurta ,ceviz ,kuruyemiş bildiğim kadarıyla bunlar bebeğe iyi kilo aldırıyor
dgngr meltem4050 günde 2 yumurta Kefir Kabak çekirdeği Avakado Activia yaban mersini Muz Tahin Organik süt ve süt ürünleri Soğangiller Şimdiye kadar tükettiklerim. Bebeğin kilosu 2,5 hafta önde
erismis meltem4050 kilo alsın diye gayretim olmadı ama 2 hafta önde ve kilolu bi bebikim var yediklerimi yazayım. Kaşar Ara sıra avokado Yumurta Kaşar Ceviz Süt ve süt ürünlerinin hepsi Ara sıra tahin Meyve (çok etkili bildigim kadarıyla o yüzden hep yemiyorum ben) Kırmızı et Tavuk Proteinsiz beslenmedim genelde her öğünümde protein oldu Ara öğün çok nadir yaptım acıkırsam genelde 2 öğün beslendim
erismis meltem4050 hepimiz inşallah 🌸 bir de alakası var mı bilmem ama salatalık domates zeytin ve zeytinyağı tüketmediğim tek 1 gün bile olmadı cok severim cunku. Peynir cok yedim süt kahveyle içtim, yoğurt ayran çok tükettim dedigm gibi et ürünlerini balık haric hep yedim. Ama hepsini ben sevdigim icin tükettim
Esma006 meltem4050 kaşar muz pekmez tahin karpuz bebe bisküvisi nesquik süt kısır kaju badem kefir sade olanından mük kilo aldırıyor gözle de gördüm yani 20 den sonra dene derim 30 dan sonra da olaabilir
meltem4050 erismis evet bende süte kahve katıyorum 2 gündürde kahvaltıda düzenli tahin pekmeze başladım
meltem4050 erismis Allaha şükür gelişimi iyiymiş ama ben kilo almıyorum acaba bebekte gelişmiyor mu diye düşünüyorum devlet hastabesinde doktorda bunlardan hiç bahsetmiyor bir dahaki kontrole kadar dikkat edip detaylı soracağım
erismis meltem4050 hiç öyle düşünmeyin sağlıklı olması ve sizn kilo almamanız çok güzel :) sena baş var videosunu izleyebilirsiniz son hamile videolarından mesela o da kilo almayıp bebeği kilolu diye sezaryen olanlardan hiç belli olmuyor o yüzden. Bende cok kilo aldım bebekte aldı ama sağlıklı bi kilo alışımız olmadı bence. Siz yediğinize içtiğinize ilaçlarınıza edebildiğiniz kadar dikkat edin gerisi hallolur canınızı sıkmayın 🫶🏻 siz kilo almıyorsunuz diye o gelişmiyor değil. Benim doktorumun istediği tarzda bi gebesiniz 😁 ben mesela birazdan azar işiticem hhhah
1_2_3_4 feyzaciim evet gayet kilo aldırıyor 31 haftayım 1750 kilosu şuan da gayet iyi dedi doktor kaşar peyniri de öyle