aslanbarlasss Merve-betul stres yapma sakın istop etmen çok çok normall 🥰 2015 de ehliyet aldım 2024 den beri aktif araba kullanıyorum bu hissi sana anlatamam 😍 sonuca ve profesyonel olduğun günlerin hayaline odaklan ve sakın pes etme 🧿
buketdeniz19 Merve-betul sakın stres yapma olay komisyonların yanında başlıyor zaten 10 sene önce almıştım tekte yanımda oturan komisyon kadındı kalmam için elinden geleni yaptı nerdeyse
Merve-betul aslanbarlasss ilk günden çok iyiydi 1 2 kere stop ettirdim oda istemsiz panikle sonra hocam ilk günden çok iyisin dedi paralel parkı iki kere tekte yaptım parlel park alanı bomboştu L parkı iki sefer tekte yaptım u dönüşü çok iyiydi direk trafiğe soktu hocam beni ayy senin gözlerin ne kadar güzelmiş dedi bana 😍🥹 hocamla frekansimiz uyuştu yırtık bı kadın tam kafa dengi bugün erik goturcem ona 🤣
Merve-betul Debriyaj konusunda çok oaniktim ama o kadar güzel anlatiyoki sanki annemle araba suruyomusjm gibi bebeğim canım bitanem diye konusuyo
Merve-betul Bugün 2. Ders yarın 3 sonra haftada 2 ye dusuyo sonra sınav olcam o ara evdeki arabayla da alıştırma yapcam
buketdeniz19 Merve-betul Ayağıyla frene bastı kalkış yapamayım diye söyledim yüzüne 😂 Freni bırakırsanız gidicem dedim bi bozuldu
Merve-betul Kaldım sınavdan yokuş kalkışta sol yerine sağa verdiğim için 🤦 gelevek ay tekrar gircem sınava