Oglusumubeklerkenben Ben normal.dusunuyorum ama şuan 38 e bugün girdik baya heyecan ve sabırsızlık bastı beni sanki kontrole gidince artık alın sezeryanla diyesim var çarşamba günü kontrolumuz var ama sezeryandan korkuyorum yaaaa
Arzymn Oglusumubeklerkenben en fazla 10 gün sonra eski hayatına dönüyorsun. Tek kötü yanı uyşukluk. Oğlum 4.5 aylık hala seZeryan yerim uyuşuk, hissetmiyorum. Ben suyum arttığı ve bebeğim iri oldupu sezeryan oldum. Ama normal doğurmak isterdim
Zehraefilti Oglusumubeklerkenben bende 38 olduk bugün 🙏 sağlıkla gelsinler insallah🙏 Benim ilk sezeryan idi buda sezaryan olacak yarın kontrol sonra hayırlısı ile bu hafta doğum. İlk sezaryanda hemen toparladım bunda nasıl olur bilmiyorum 🤔
ikinciprensimgeliyor Arzymn siz 4bucuk aydır geçmemiş uyuşukluk benim 5 yil oldu ilk sezeryan halen ameliyat yerim uyusuk🤣
Merve123a ikinciprensimgeliyor 5 yıl mii oladar sürmez ya benimde 1 yilin sonımda grçdi herkezin farkli oluyor demekki
Mcmc 20 gün oldu , ilk hasta zor ama ondan sonra iyileşiyorsun azar azar. Ama cidden ilk hafta😩 Pişman değilim 😍
ikinciprensimgeliyor Merve123a valla 5 yildir orasi uyuşuk.kesilen yer yani.ağda yaptirirken bile hic hissetmiyorum kesi yerini
Merve123a ikinciprensimgeliyor şaşirdim bukadar uzun süre biç duymadim klon varmi omdanmi acabağ bana 1 yıl bile çok geldi