aslanbarlasss Kızlar doğumdan sonra bi haftada 10 kg verenleri duyuyorum ben 29+3 üm ve henüz 3 kg almışım doğumdan sonra bende 10 kg falan verebilir miyim acaba akhsjah hayır normalde veremiyorum da 🙄 şu 10 kg verenler hamileyken çok kilo alanlar mı acaba ?
yildiz93 aslanbarlasss hamilelikte 25 kg aldım doğumdan 6 kg vermiş bi şekilde çıktım. Doğum yapalı 6 gün oldu bi daha tartılamadım ama karnım nerdeyse tamamen indi diyebilirim. Sezaryen doğum yaptım bu arada
baltuntas aslanbarlasss evet bence öyle çok kilo olanlar ve son aylarda çok ödemi olanların hızlı gidiyor bende 10 kiloya yakın alıyorum genelde 3-4 kilo 2 sene de anca gidiyor 😅
minikanne123_ aslanbarlasss ilk hamileliğimde 11 kilo almıştım hepsini fazlasıyla verdim istemeden şimdi ikinciye hamileyim totelde 15 kilo aldım ama inşallah zayıflamam
esraa65 aslanbarlasss 30 dan fazla aldım doğumda 7 kilo gitti sonraki 2 hafta 8 kilo gitti bebis 3 aylık olduğunda toplam 20kg gitmişti 4 buçuk aylık oldu 10kg fazlam var
aslanbarlasss baltuntas ne 2 senede 3 4 mü yıkıldım şuan ajshjaha normalde vermiyorum bi umutlanmıştım doğumdan sonra belki 60 lara düşerim diye aksjajsja
yildiz93 aslanbarlasss bence kendinizi kimseyle kıyaslamayın ben hep çok zayıftım ilk defa 85 kg oldum aman ne yapcam ne etcem bu göbek nasıl gidecek derken 1 hafta olmadan neredeyse hepsi gitti. Bi başkasında farklı gelişebilir. Aynı doktorda doğum yaptığım kuzenimin göbeği bi kaç ayda anca inmişti ki o da zayıftı. Tamamen bünyeyle alakalı bence
sankibiri İlk gebeliğimde 33kilo almıştım doğumda 5-6 kg gitti ilk 1 haftada da +15kg daha gitti inanılmaz ödemim vardı. Sonra durmuştu. 3.aydan sonra yediklerime dikkat ettim tamamı gitmişti 6.ayın sonunda