Sonay2014 Önereceğiniz bir demir ilacı var mı kabızlık yapmayan hamileyken kullanılabilen ama gyneferrosanol hariç
yildiz93 Sonay2014 sidefer kapsül kullandım ne kabızlık ne mide bulantısı yaptı çok rahat kullandım gebeliğim boyunca
daisyildiz Sonay2014 ferrum kullanıyorum doktorum reçeteyle yazdı, bende kabızlık yapmadı çok şükür ama çok gaz yapıyor :(
Sonay2014 mrsmother hamileyken de kullanıyor değil mi yan etki yapar mı kan sulandırıcı da kullanıyorum
Sonay2014 buketdeniz19 doktor elimde demir ilacı varsa kullanabilirsin sıkıntı yok dedi ama ben kabızlık yapmayan araştırıp bulup doktora danışacağım başla derse başlayacağım
mrsmother Sonay2014 o zaman mutlaka doktorunla görüş çünkü ilk aylar demir ilacı kullanılıyor mu emin değilim benim doktorum bayağı bir geç başladı demire ama senin değerlerine göre yorumlaması daha sağlıklı olur
auroraa92 Kabız yapmayan tek demir ilacı sideferdir. Toz şeklinde tadı da güzel. Emilim sıkıntısı yok aç tok farketmiyor. Ama 20 tanesi 800 tl snrm. Sigorta karşılamıyor