Umayyyy Hsna1 ya sancım orada oluyo diye arada 🙂 bugun gittik gormeye cocukları cok deli yuxuyolardı ❤ kurban olurum verene..
Nagis 20haftaligim sabahları yatarken ortaya toplasiyor . bu aralar hep solda hissediyorum yeni yenide pıt ptlarını duyuyorum 😘😍
Selhan 20+1olduk bugün 😊Kızçem kasıklarda hissettiriyordu son 2gundur deliginin solunda gözle görülür şekilde pıt pıt atiyo karnım🙈
Homozigotmutant 20 olduk Allah'ın izniyle göbeğimin altında hissediyorum hatta korkuyordum ama herkes öylemiş
SerapUGR 29.haftaya girdik bebeğim sağlı sollu oynuyor sürekli aslında hareket olarak heryerde hissediyorum ama bu hafta yolda 2 adım atamaz oldum karnımın altına bıcak saplanır gibi oluyor benim gibi olan varmı karnımı gere gere yürüyebildim
humaninannesi61 İlk haftalarda zaten hep kasıklarınızda hissedersiniz 😍 Gitmgide yukarı cıkar. Bizim son 13 poposu resmen midemde.
SenemAlmasulu 24.haftama girecem bebişim hep göbeğimin alt kısımlarında kıpırdıyor henüz yukarılara çıkmadı 😍😍
Damlaozddmr 14+5 teyiz biz pıt pıt vuruyo arada ama elimi koyup bastırırsam hissediyorum ilk bebişimiz bazen sağ tarafımda hissediyorum bazen sol tarafımda rahatsız olunca içerde o veriyo ağrıyı 😂♥