minnosumask Merhaba arkadaşlar bebeğim 19 haftada geçen cuma günü bebeğimin 500grama yakın olduğunu söyledi doktor sizce iyi mi kötü mü ben anlamıyorum pek
dgngr minnosumask 19+4 te 340 gramdı galiba yanlış hatırlamıyosam veya 540 unuttum 2 hafta önde deyip şeker yüklemesini önceden yaptırmışlardı. Ama kilolu olmasj benim çok hoşuma gidiyo. Her yeri çabuk gelişiyo. Zaten şeker testi de temiz çıkmıştı
minnosumask Yaradanisterse ben 3 kg almışım doktor bir şey demedi ben onun için burada yazmak istedim acaba iyi mi diye
minnosumask _pearl Allah sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin teşekkür ederim yanıtlarınız için❤️🙏🏻😍
rmy1 minnosumask 16.haftanızda kaçtı hatırlıyor musunuz benimde 16+5 ama 16+2 çıkıyorum kızım 158 gram doktor iyi dedi ama biraz düşük geldi bana
rmy1 minnosumask bana da düşük geldi veriler verdi doktor oradaki yazılanlara baktım %28 lik dilimin içindesiniz diyor ortalamanın altında o yüzden biraz tedirgin oldum sürekli de 3-4 gün geriden gelince sizin ki maşallah şu an çok iyi
sadissss06 20+1 di yanlış hatırmalıyorsam 380 gr dı şuan 32 haftalık 31+3 de bakıldığında 2100 olmuştu