sarumervee melike_gnc gebemisiniz hamilelik öncesi için mi soruyorsunuz bilmiyorum ama hamilelik öncesi için iMom primo öneririm hamileysenizde iMom omega yazanı öneririm ikisinin içindede ekstra vitamin takviyeleride bulunuyor ☺️
aleynalkus kucukedipatisi elenatal 1 kullanıyorum 8+5 randevuma çok var bitmesine 1 hafta var gene elenatal 1 mi almalıyım
myangelson melike_gnc bana iki hamileliğimde de farklı doktorlara gidiyordum hepsi de folidoce önerdi onu kullandım
kbr_krldg Bana doktorum özellikle iyot içeren bir folik asit kullanmam gerektiğini söyledi ve folicus plus verdi.
aysememoss melike_gnc bana da zfol verdi soktorum 400 lük . Ne kullanırsan kullan onemli olan 400 lük olmasıymş cnmm markalarda doktorun anlaşmalı olduğu ilaç firmasına göre değişiyor bizim burdaki gebeler hep zfol kullanıyor :)
kucukedipatisi aleynalkus 1 oncesi icin kullaniliyor genelde. bir sonraki randevunuzda 2yi onerebilir doktorunuz.
kucukedipatisi aleynalkus ister 2 alip baslayin ister diger randevunuza kadar kullanmayin. size kalmis. vitamin gibi bir sey oldugu icin ben sizin yerinizde olsam baslardik 2ye
dalyaluna35 13e kadar zfol kullandim bulanti kusma yapmıyor gayet iyi, 13ten sonra vetafemin e gectim kokulu ve bulanti yapiyor ilacın ustune bir seyler yiyince kusmuyorum eger bir seyler yemezsem bulantılarım oluyor