Frhnemkli İlk erken doğumum oldu 25 hfatalık 930 gr dediler tam 930 gr doğdu ikinci doğumumda da 2400 felan dediler 3245 doğdu 38+5 haftada, ikizlere hamileyim inşallah sağlıkla vaktinde kavuşurum 26 haftadayız yarın kontrol var bakalım kaç kg oldular
dilarakadir0853 1maviiportakal kizima 38de 3.100 gr dedi bir gun sonra dogdu 2.750 gr yani ultrasonda yanilma cok oluyo.
mervein14 1maviiportakal hiç korkma ultrason çok yanıltıyor bende dün doğum yaptım pazartesi cihazda çıkan kilo ile alakası yok biraz daha fazlaydı boşuna kendini üzme
Alparslanmomm 1maviiportakal 38+6 da doğum yaptım ultrason kilosu doğum sabahı 3400 doğumda 2895 çıktı
nur1291 1maviiportakal Bugün kontrolüm vardı 20 haftalığız. Genelde hep günü gününe çıkardı bugün bi hafta önde 21 hafta çıktı kilosu 415g dedi. Nasıl sizce doktor sıkıntı yok gayet iyi dedi bende eşimde uzun bide ben yapılıyım.
sevacano 1maviiportakal 4250demişdi 1hafta önce doğuma gittiğimde korkuttu dr 4500 dedi çoçuk 3720gr doğdu beni de korkuttu o yuzden sezeryan oldum hakkım helal değil ozeldekıler sezeryan tercıh edıyorlar bızler de onun kurbanı şimdilki aklım olsaydı kalkar devlete gıderdım başka dr larda normal i destekleyenler fırsat diye uçuk fiyatlar
eylusssss 1maviiportakal 3500 demişlerdi 2740 doğdu. İkinciye hamileyim bunda nasıl olacak bilmiyorum
ahhhsen 1maviiportakal bu oğlum 3.400 olan şimdi kızım olacak açıkçası kilosu iyi olsun diye elimden geldiğini yapıyorum o civarda doğarsa iyi
sahin0 1maviiportakal benim kızımda ultrasonda hep haftasından ileri çıkardı son ultrasonda kaç demişlerdi hatırlamıyorum 4 kilo 52 cm doğdu şuan 4.5 yaşında ve yaşıtları içinde en uzunlar arasında o yüzden panik yapma evet benimde normal doğumu deneidk 8-9 saat olmadı sezeryana döndük bebek sağlıkla gelsin gerisi önemli değil dert etme kendine
esraecem123 1maviiportakal bence o değerler oynayabiliyor ya ,bebek erken veya geç döllenmiş olabilir
nimetr 32+2 1700 dedi. Suyun sınırda 22 dedi. Normalde de reglimden bir hafta geri hesaplıyorlardı zaten. Suyun sınırda olması normal doğuma engel mi? Neden öyle bilen var mı?
SMin cylan75 aynı haftada ve aynı kilolarda bebekler bana sanki az geldi. 3 hafta sonra doğum olacak inşallah alır kg
cylan75 SMin Haziran 12 sine sezeryen günü verdi bakalm inşallah alır ya bundan önceki gittiğim 2700 dedi bu gittiğimde 250 degi farklı doktorları anlamadm