merve_tp Kızlar 26. Haftamdayım. Kilo hayatım boyunca almadığım kadar aldım. Bu kilolar gidiyor mu? Giderse ne kadar sürede gider? Ve gitmesi için neler yaptınız? Ne kadar sürede kaç kilo verdiniz? Emzirmek kilo verdirir mi? Motivasyonnn lütfen:(
Elisa0110 merve_tp kaç kğ aldın canım bnm normal doğum oldu 74 den 68 e düştüm doğumda Bi 6 kğ gidiyor
HakanKemal merve_tp 67 kiloyla doğurdum 58le hamile kalmıştım şuan 64 kiloyum yavaş yavaş gidiyor kilolarım ama emzirmek zayıflatmıypr aksine enerjin düşüyor yeme isteğin oluyor
buketdeniz19 merve_tp kesinlikle gidiyor benim arkadaşım 30 kilo almıştı kız eski haline döndü 45 kilo şuan da bende 46 ile hamile kaldım 53 kiloyum 7 kilo aldım 26 haftalığım
Keziban merve_tp gider tabii ki protein ağırlıklı beslenip aburcubur tüketmediğiniz de evelallah halledersiniz
hollyymollyy Hemen hemen aynı haftadayız ben sadece 1 kg aldım 😄 esas bundan sonra alınıyor diyorlarr, sonrası için stresliyim bende çünkü zatn ck kiloluyum alma lüksüm yok malesef
merve_tp hollyymollyy 1 kilo mu? O ne kız öyle 🤣 1 kiloyu kulak memem almıştır sadece ahaha maşallah kuzum💙 inşallah almazsın daha
HakanKemal merve_tp ama az az sık sık yersen kilo almazsın ben öyle yapıyorum tatlı istediği zaman canım yoğurtlu elma ya da yulaf lapası yapıyorum hem sütümü arttırıyor hem de tok tutuyor
merve_tp Keziban ay inşallahh emzirip eve yürüme bandı almayı planlıyorum. Bol bol evde de spor yapmayı. Ben tek veya 2 öğün yerdim günde
1cey merve_tp her şekilde gidiyor, ben ne beslenme ne spor yaptım uzun sürede gitti ama sonuçta gitti, dikkat etsem daha çok kilo verirdim ve daha kısa sürede. Sadece bu süreçte kiloyu takıntı yapıp yormayın kendinizi ( sağlığınızı riske atmıyorsa bu kilo )
merve_tp HakanKemal gebelik inanılmaz iştah yapıyor bende doğurayım eski rutinime girerim yine inşallah
HakanKemal merve_tp ilk kızımda 95 kiloda doğurdum 58le hamile kalmıştım yine 1.5 ayda 60 kiloya düştüm ama emzirmeyi bıraktırdım ondan sonra sıkı diyete başladım her gün chloe ting yaptım leslie yaptım
Havin49_ merve_tp ilk oğlumda 90 ile doğuma girdim 87 ile çıktım kaldı 10 aylıkken gebe kaldım 87 kg ile 85 ile doğumdan çıktım80 dim şuan da 4 ay oldu 83 ün 😀😀
merve_tp Havin49_ aşkım sen daha çok gençsin yakarsın maşallah 3 çocuk sana kilo ver demeye kimsenin hakkı yok🤣