decembermum nevin34 hiç ayda bir gidemedim keşke benim de öyle olsa hep bir kanama vs mecburen her hafta gidiyorum
buketdeniz19 nevin34 Genelde doktor herhangi bir sorun görmezse ayda bir çağırıyor canım ben şimdi 3 haftada bir gidiyorum gebelik ilerledikçe doktor daha sık çağırıyor bende özel hastaneye gidiyorum
egeemomms nevin34 kalp atışını duyana kadar her hafta çağırmıştı sonra ayda 1 kere gitmeye başladım son haftalara kadar
ranasomdas8gmailcom decembermum bende aynı kanamam durdu gebelik şekeri çıktı sık çağırıyor doktorum 3 hafta da
sepselin Başlarda bana da çok zor geliyordu ayda bir gitmek ama hareketlerini hissetmeye başlayıcna sakinleştim daha kolay oldu beklemek :)
melda1507 nevin34 ilk gebelikte 2-3 haftada bir gidiyodum ama bunda bazen 1 ayı geçiyo mesela en son 26. haftada gitmiştim şimdi 33 oldum cuma günü gidicem zaman nasıl geçti bebek nasıl kaç kg merak ediyorum 🥹
dilekmom6 nevin34 ben de ayda bir gidiyorum ama bu ay randevu bulamadığım için 1 hafta erken gitmek durumunda kalıyorum
tortillam_ Özelde de ayda bir gidiyordum.14-15.nci haftadan sonra. Şehir hastanesine gidiyorum şuan en son 20 Nisan da gördüm doktorumu. Geçen hafta detaylı için gittim sadece. 4 hazirana randevum var bakalım
btl0707 tortillam_ ben de devlete gidiyorum ve randevu bazen ayda bir bulunmuyor peki ilaçları napıyorsunuz verdikleri ilaçlar aylık çünkü bitince randevuya kadar ilaçsız mı duruyorsunuz
Zmomer nevin34 5 haftada bir gittim yeri geldi 6 haftayı bile buldu suan 2 haftada bir 34. Haftadayım
tortillam_ btl0707 sağlık ocağından. Hatta geçen pzt yazdırdım Bide sabah saaat tam 10 da randevu açılıyor. MHRS den bakın