nisabayraktar0 2princessmother ayy sıcak memleketin insanı da sıcak derler inşallah kolayca atlatırız hepimiz ☺️
2bebislianneee 2princessmother ben de her an gelecek sanıyorum aynı 3. Seninle aynı şeyleri yaşıyorum o zaman benimki de bekler heralde 😂
nisabayraktar0 2princessmother ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz bizi haberdar et rabbim yardımcın olsun
2princessmother nisabayraktar0 uyuyanguzel3 Emir2021 2bebislianneee Teyzoşlar kızım 22.54 de dünyaya geldi çok şükür şuan yanımda uyuyor herkese çok teşekkür ederiz dua eden herkesten Allah razı olsun Allahım herkese kolaylık versin bir nefeste kucağınıza alın sağlıkla inşallah Rabbim herkese nasip etsin 🩷🫶🙏
uyuyanguzel3 2princessmother inşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız Allah yardımcınız olsun inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum ❤️
seniseviyorumallahim 2princessmother gözün aydınnn 🥰 benimde 3. Doğumum olucak inşallah. Kolay mıydı? Yoksa zor muydu? Birde ne kadar sürdü? Kesik attılar mı
Emir2021 2princessmother hayırlı olsun çiçeğim Allah uzun ömür versin çiçeğime çok sevindim valla 🤍🫶😘
2princessmother seniseviyorumallahim teşekkür ederim canım size uzun uzun anlatıcam kızlarımı uyutup yazıcam 😊
nisabayraktar0 2princessmother çok sevindim çok geçmiş olsun canımm biraz kendine gel bize sürecinden bahset tecrübe olsun bizlere de 💕💕
2princessmother nisabayraktar0 çok teşekkür ederim Balım anlatıcam en kısa zamanda şu kızlarım uyusun rahat rahat yazıcam 😊🌼🩷