Arel_ 2princessmother ahh bee biz bu anneler nolcaksak daha fazla bekletmeden saglıcakla kavusuruz insallah yavrularımıza canım ya 🥲😊
nrhyt2 2princessmother haklısın gerçekten yorucu bende aynı durumdayım o yüzden seni çok iyi anlıyorum Rabbim bebislerimizi kolaylıkla sağlıkla gelmesini nasip etsin 🥰
mlke2906 2princessmother nasıl sancıların var canım bende 38+4 deyim kasıklarım ağrıyor bacaklarıma vuruyor karnım sertleşiyor
2princessmother nrhyt2 amiiin önemli olan o elbet gelecek ha bugün ha yarın sağlıkla gelsinler yeter 🙏🩷
2princessmother Yaradanisterse inşallah canııım cümlemiz kolaylıkla sağlıkla bir avazda kavuşalım inşallah
leviathan 2princessmother rabbim su gibi çok kolay doğum nasip etsin dualarımız seninle hiç korkma. Burdaki bütün annelere de inşallah.
2princessmother Emir2021 doğurmadımm 🤣 sancı yok tık yok aşkımm yarın gidicem bakalım doktor ne dicekk
2princessmother bbusrass bende aynıydı ertesi gğne sancım geçti Düzene girmedi doğum sancısı değilmiş 🥺
svdasvda bbusrass ben doğurdum 🥹🥹 Allah sizin de yardımcınız olsun tez zamanda kucağınıza alın inşallah