Slm kiZlar öncelikle iyi akşamlar hepinize kizlar uzatmadan konuya geçmek istiyorum. Şükür oğlum sağlıklı daha önce dedimya hersryi algılıyor konuşmuyor diye her neyse sıkıntı yokmuş sadece gecikme var oda bol bol onla konuamiz lazım. Her neyse kizlar iki oğlum var biri dört biri iki yaşında üçüncü çocuk ta isitoyruz ama olmuyor en son skar gebelik yaşadım bir sene önce ama artık kalamiyorum bir tirlu gerci düzenli ilişki yaşamıyoruz da eşim şehir dusinda arada geliyor her neyse kizlar yarın randevum var büyük ult giricem yumurtlara bakacaklar falan kızlar bişi sorcam ben iki oğlundan önce sigara içerdim ama fazla değil bu sene çok kaptırdım kendimi bazi sıkıntılar yüzünden kızlar simdi size sorum Allah aşkına var mı benim gibi günde 10 tane sigara içip hamile kalan bazense diyorum çocuklarım küçük çok yoğunum ev iş yemek çocuk derken çok yoruluyorum acaba buda gebeliği engeller mi diye düşünmüyor da değilim ama eski zaman insanları örneğin annelerimiz o zmaanlarda çamaşır bulaşık eletrkili suoer hicbisi yoktu ama yine de maşallah senede iki tane bile doğuran oldu böyle olsa onalrda kalmazdı diye söylemiyorum kızlar ne olur icimi aydınlatın ben hamile kalmak isitoyrum tabi öncelik sağlık rabbim hepimizin çocuklarını bize bağışlasın.