buketdeniz19 cicekkkkiz çok erken bana 11. Haftada yaptı yanlış çıktı 12. Haftamda fetal dna testi ile öğrendim
ozden2 cicekkkkiz tüp bebek ile ikizlere hamileyim. Dün 10. Haftama girdim. Kontrolüm vardı doktor bebeklerden biri için direk erkek dedi ve çok barizdi ultrasonda belli oluyordu. Bugün tüp bebek doktorumla görüşmem vardı o da aynı bebek için görür görmez erkek dedi. Yani 2 farklı doktor 10. Haftada aynı şeyi söyledi. Diğer bebek için yorum yapamadılar mesela. Göremediler.
cuteregina cicekkkkiz bende çok hevesliyim Fetal dna yaptıracağım bayram sonrası 15 güne öğreneceğim inşallah
cicekkkkiz buketdeniz19 fetal doktor önermezse ben yaptırmayacağım ama merakta ediyorum bakalım🥹 sağlıkla büyüsünler inşallah
cicekkkkiz ozden2 yaaa bana da işte erkekse belli olur gibi geliyor. Sizinde diğeri kız bence🌸 sağlıkla büyüsünler inşallah
buketdeniz19 cicekkkkiz o kişiye bağlı bişey canım benim doktorum 2 liyi de anlattı fetal dna testinide anlattı biz içimiz rahat etsin daha güvenilir diye fetal dna testini tercih etmiştik eşimle
ozden2 cicekkkkiz valla baya belliydi😂 sağ olun inşallah hepimizin bebişleri hayırlısıyla doğsun büyüsün❤️
cicekkkkiz Birde sağa yerleşirse erkek sola yerleşirse kız diyorlar bunun doğru olma payı var mıdır, benim sağ yerleşimli