Blossommm Kızlar bir arkadaşımın beneği oldu,klasik elbise almak istemiyorum,bütçem 1.500 tl civarı.Ne önerirsiniz bana🙏🙏
HakanKemal Blossommm bence o parayı arkadaşına ver o alır bebeğin ihtiyacını söylersin durumunu anlayışla karşılar belki
cuteregina Blossommm eğer yakınınızsa direkt sorun eksiğin var mı söyle lütfen diye yada güzel bir zarfa koyup verebilirsiniz bebeğe para takmak gibi
_kalpatisi Blossommm bence daha hoş olur. Belki bi eksiği yoktur bebişin ama annenin o paraya ihtiyacı vardır ilaç gibi gelir 😊
HakanKemal Blossommm kız o arkadaşın ben olsam hediyeden daha çok sevinirim 🤣 çünkü kıyafetler bir süre sonra küçük geliyor arkadaşınız en azından değerlendirebilir o parayı
cuteregina Blossommm yani bebek gelince masraf çok artıyor yakınım direkt parayı verse daha çok mutlu olurdum direkt ihtiyacını alırım bu şekilde Bence bin tl yi güzel bir zarfa koyun bebeğe ithafen anneye de kalan 500 tl ye küçük saksı çiçeği ve güzel bir not belki minik çikolata Ben daha yeni böyle yaptım arkadaşım aşırı mutlu oldu güzel not yazdım kare çikolata aldım güzel çiçek aldım bebek için de zarfta para Ağlamıştı arkadaşım duygulanıp 🥹
Blossommm cuteregina hastaneye orkide aşıp götürdüm😌😌şimdi bebeği görmeye gideceğim olmazsa dediğiniz gibi yaparım🌸
nilaydax cuteregina saksı çiçeği herkes sevmez iyi fikir değil bence.Ben istemem mesela çiçek bakmayı da sevmem anne bebeğin bir sürü ihtiyacı varken biri bunu getirse ne alaka der sinir olurum hatta.Çukulata da yemem mesela .En güzeli bebeğe faydalı hediye ya da para
gkc990_ @Blossommm canım bencede parayı ver arkadaşının neye ihtiyacı olduğunu bilemezsin nezaketende bebeğin şunları eksik diye de söylemez diye düşünüyorum parayı verirsen annesi kendi zevkine göre ihtiyacını alır yani
Blossommm HakanKemal haajajajaj Ya ben de şey gibi düşünenlerdenim kullandıkça beni ansın gibi,özenmeden para vermiş olmak olmasın gibi ama dürüstçe sorarım olmazsa napim😌
elifsn23 Blossommm bebeği için bir anı albümü yaoanileceği bir defter olabilir canım sosyopix sitesinde bebek anı albümü yaz bana hediye olarak geldi ben beğendim