yagmurr14 Ben tam regl günümde öğrenmiştim☺️ Yumurtlama dönemi tahmini döngünün 14.günü oluyor ama kişiden kişiye de değişir yani uygulamalar bize tahmini bir tarih verse de bu size bağlı. Ben akıntı takibi yapıyordum şeffaf akıntılar başlayınca zamanlama da uyduğu için yumurtlama dönemine girdiğimi anlıyordum. Akıntı başlayınca gün aşırı ilişki ta ki akıntı sonlanana kadar. Akıntı kıvamından da yumurtlama günü az çok anlaşılıyor. Ama size tavsiyem çok yeni evliymişsiniz asla stres yapmayın sürekli düşünüp belirti takibi yapmayın, hamilelik belirtileriyle regl belirtileri neredeyse birebir oluyor zaten anlamak çok zor🥲 İnsan belirtilerden ümitlenince giderek daha çok üzülüyor her regl olduğunda. Düzenli ilişki yaşayıp regl gününüzü bekleyin umarım Allah en kısa zamanda nasip eder. Herkes söylemiş zaten folik asit kullanın diye bir de bence kan değerlerinizi de kontrol ettirip ona göre takviye almanızda fayda var, benim mesela demirim düşüktü demir de kullanmıştım hamilelik öncesi depoların dolu olması sizin için iyi olur.