Ozge922 Kızlar bugün ikiz bebeklerim olacağını öğrendim neler yapmam gerekeni ikiz anneleri yardımcı olun nolur 😍🤲🏻
Zehrazrl Ozge922 ilk öğrendıgımde cok şaşkındım ılk aklıma gelen ya erken doğarlarsa olmuştu ama bol dınlenme az hareket ıle 37+1 gunluk olduk yarın dogumum var ıns darısı başınıza
Hulyalp Ozge922 tek yapman gereken kendini yormamak uzulmemek ve doktorun yasakladiysa cinsel iliskiden uzak durmak. Hayirli olsun bebeklerin insallah
Ozge922 Zehrazrl allah sap sağlim kucağınıza almayı nasip etsin bende canm dinleniyorum temizlik hariç yapıyorum yavaş yavaş yapmadan olmuyor Elimden geldiğince dikkat ediyorum inşallah bizde sağlıcakla doğarız ☺️
Ozge922 Hulyalp sağol canm cinsel ilşşki şuanlık ben yapmam tüp bebekle kaldım şükür 3 aylık riski atlatayım ondan sonra dr ne derse
Hulyalp Ozge922 benimkilerde tup bebekle oldu 23. Haftadayiz canim ikiz diye doktor tamane yasakladi. Esim kanki diye cagiriyo artik beni 🙃
Ozge922 Hulyalp canm bizde öyle olduk valla tedavi boyunca olmadı şimdi de olmayacak sen basıl atlattın zor günleri kuzum ya bende 12 haftaya kadar dikkat edicem işte ondan sonra inşallah normale döncez 🤲🏻☺️
Ozge922 Hulyalp canm bana resmini gönderebilir misin profil şuan ki yada sadece ikiz olan varmı ben yapamıyorum da
Ozge922 Hulyalp iğneden ikiz hamile resmî arıyorum kuzum Kısacası sende var bana gönderebilir misin resmî
Hulyalp Ozge922 burdan resim atamiyorum ki canim. Bu resim telefondan silindi ama nette yazinca cikiyor
Hulyalp https://www.google.com/search?q=catal%20igne%20ikiz%20gebelik&tbm=isch&tbs=rimg%3ACaIIEpByPUsdIkDmxsPEyF0-yuYcX79y8CeHWT9VtGo2JnbCfx3b-4DmfiqjbGKMDaWeD0riy-Vp0s2idkYjEx-HWAB6JczeNS5kKhIJ5sbDxMhdPsoRyS7snWWrg3IqEgnmHF-_1cvAnhxHcLZgBbJrp1ioSCVk_1VbRqNiZ2Ed8cwRkq_1q_1cKhIJwn8d2_1uA5n4RDG36Drh_1ZXoqEgkqo2xijA2lnhHJ7X-dvsYPaCoSCQ9K4svladLNEW6mx2V0snFLKhIJonZGIxMfh1gRSci9g88theMqEgkAeiXM3jUuZBGBrN3D1QwTbA&client=ms-android-samsung&prmd=ivsn&hl=tr&ved=0CBQQuIIBahcKEwjIr8Wz26rhAhUAAAAAHQAAAAAQBQ&biw=360&bih=560#imgrc=7Y3ivMQED6DFlM&imgdii=tIK_jpPjuSYgyM