miniikaagoo birmesele anladım bende ne diyeceğimi bilemedim acıkcası ama daha önce düşük yapmıstım gelen parcalar kıp kırmızı ve baya büyüktü umarım hepimiz bebelerimizi sağ sağlim sağlıklı bir sekılde kucagımıza alırız 🥹🥰 siz bol bol dinlenin dua edin Allah ın izni ile birşey olmaz bebeğinize 🥰🥹😍
birmesele miniikaagoo ay inşallah canım inşallah Rabbim sağ sağlim kucağımıza versin yavrularımızı 🥹♥️
ms_annisko naciyem kendini yorma, yat dinlen dedi. Çoğunlukla yatıyorum ama bir yavrum daha var eşim işte olunca yalnız kalınca mecbur kalkıyorum onun için, yemek tuvalet uyku vs
rmy_06 birmesele 10+4 günlük bana 2 şey dedi ya düşük yada rahmim dar olduğu için kanama ola bilir dedi ama düşüğe daha çok ihtimal verdi kanama kanalı var dedi
naciyem birmesele ben dün gittim canım biraz fazla yürümüşüm ondan olmuş dikkat et dedi sadece çok şükür bebişimizde iyi birazcık gördük hatta
tugbis2 birmesele merhaba hala devam ediyor mu kahverengi kanama? Bende 11 haftalık hamileyim aynı sizin gibi oldu kahverengi ara ara geliyor Progestan kullanıyorum fitil sabah öğle ağızdan dedi ama beni mahvediyor sersemlik baygınlık gibi onu içemiyorum fitil olarak atıyorum.
birmesele tugbis2 geri kırmızıya döndü kuzum , ara ara kanamalarım devam ediyor pazar günü bi gece de hastanede yattım
tugbis2 birmesele kullanamıyorum ki zaten mecbur fitil olarak atıyorum 😔 3 güne bir de Progestan iğne verdi. Ayağa kalkmaya korkuyorum