cicekligunler2332 Kızlar doktorum balık yağı ve demir yazdı ama kullanmak istemiyorum balık yağını midem almadı , demirde istemiyorum sıkıntı olurmu hiç kullanmayan varmı ?
karaelmas01 Bebek sizden sürekli demir kullanacağı için sizin depolarınız azalacak bu sefer kan takviyesi yapmak zorunda kalabilirler size. Elenatal 2 var multivitamin onun içinde balık yağı da var ben onu kullanıyorum.
cicekligunler2332 karaelmas01 doktorum kapsül yazdı kapsül istemiyom jiç iyi gelmiyor onun yerine toz veya iğnesini istesem verirmi acaba doktora diyorum vermiyor bunları ister kullan ister kullanma dedi sana kalmış
lokismommy cicekligunler2332 kapsül bende karın ağrısı yaptı sonra çiğneme tabletini yazdı onu aldım hiçbşr sorunum yok her gün kullanıyorum çok gerekli bi vitamin
cicekligunler2332 lokismommy özele gidiyorum doktorum bu var diyor başka yok diyor nasıl alcam çiğneneni aslımda sağlık ıcagı vermişti de bir zmnlar söylim
lokismommy cicekligunler2332 bana özeldeki doktorum verdi sizin doktor ilgisix galiba her ilacın bir sürü formu şekli var sonuçta
cicekligunler2332 lokismommy onun prosörümde hep kapsül yazıyor başka formu yok , özele para döküyorum doktorum çoook iyi ama ilaç konusunda pek yardım cı olmuyor yardımcı olsa balık yağıda alırdım ama demiri sağlık ocagından istesem verirmi acaba ztn tetonoz vurmaya gidcem istim
karaelmas01 Evet tabi ki size yaramayan şeyi kullanmayın bana 2 tane demir ilacı yazmıştı hangisi iyi gelirse ona devam et demişti. Siz de sağlık ocağına da sorun bir. Hatta kabızlık yaptığı için özel para vererek alanlar da var bu demiri
cicekligunler2332 karaelmas01 aaa teşekkür ederim ya içim ferahladı sırf bu yüzden hiç içmicektim , sağlık ocagı güzel bitane vermişti şimdi hamileyim diye doktor ne önerirse alıyordum ama demir ilacı fark etmiyor başka formunu sağlık ocagından istiyeyim
lokismommy cicekligunler2332 vitamin takviuelerini sağlık ocağından alabiliyor muyuz ben hep özel ilaçlar aldım bilmediğimdem şimdiye kadar bi 5 bin lira gitti ilaçlara daha 16.haftamdayım
karaelmas01 cicekligunler2332 evet iyi geleni yazar inşallah 🫶🏾 hayırlı kolay sağlıklı doğumlar diliyorum
karaelmas01 lokismommy demir ilacı folik asit kalsiyum c vitamini gibi şeyleri yazıyorlar tabi ama multivitamin olarak bilmiyorum onu bende para ile alıyorum çünkü omega3 var diye.
cicekligunler2332 karaelmas01 demir ilacını istiyeyim madem teşekkür ederim , eşim olmaz doktor ne versiyse o diyor ama bilemedim