meyrahafsamine Kızlar selam ben adet tarihim gelmeden 9 gün önce gebeliği öğrendim kan takibi yaptım 13 ünde 20 15 inde 61 17 sinde 125 bugün 19 u 241 artmış değerler nasıl sizce tekrar 48 saat sonra kan vermelimiyim
rmy1 meyrahafsamine bence artık verme ben sürekli çocuk denediğim için o kadar vermiştim ki daha adetim başlamadan psikolojim bozulmuştu resmen en son ise hamile olduğumu hissettim sabrettim reglden 1 hafta sonra kan verdim direkt kese göründü zaten artık verme bence panikten başka bir durum olmuyor kese için bekle adet geçtikten 1 hafta sonra git direkt hastaneye
allyslife meyrahafsamine 19′unda 241 21′inde 480 23′ünde 960 25′inde 1920 olmalı takriben. 24′ünde kan verip 25′inde muayeneye gidebilirsin.
Esma006 meyrahafsamine ben beş kere verdim sonra haftami bekledim evde sakince ağır iş yapmadan iki katı arttığını gördüm tabi
allyslife meyrahafsamine ben 3 kez takip ettim bıraktım, en son hesapladım, ortalama 1.200 olması gerekiyordu o gün tekrar verdim 1576′ydı. Hemen doktora gittim aynı gün ve keseyi gördük🫠 ortalama bir hesap yapıp o gün kan verebilirsin
lokismommy meyrahafsamine üstü okumamıştım gayet güzel artmış sanırım kurban bayramından hemen sonra kese kesin görünür
rmy1 meyrahafsamine bende çok paniğim evhamlıyım hala öyleyim 16.haftaya geldim stres ay anne olmak zor ama şu an sen versen de bişey değişmeyecek kimyasal olsa bu kadar iyi artmaz zaten kese görünecek artık ona gidersin senin tercihin tabi yine versen de olur vermesen de çok bişey kaybetmezsin önemli olan kese
lokismommy meyrahafsamine etmesen de olur için rahat etmezse cuma günü ver sadece 1 hafta sonra zaten vermene bile gerek kalmaz kese görünür
nazifeeeeeeeeee meyrahafsamine ya bende erken öğrenmiştim 2 günde bir olmasa da bazen 4. Gün vermiştim
meyrahafsamine allyslife galiba heycandan bekleyemiyorum o sonuç beni rahatlatıyor kaç gelirse gelsin🤔
allyslife meyrahafsamine sürekli kan vermek istemediğinizi söylediğiniz için söylemiştim, siz bilirsiniz tabii