senaakck Doğum çok yaklaştı ve ilk doğumum hem korku hem heyecan hepsi bir arada 🥲 aynı haftada olanlarrr ses verin dertleşelim
kelebegim123 senaakck sağlıkla güzellikle kolaylıkla kavuş bebeğine 🫶🏻🫂👶🏻 İlk doğum hem korku oluyor hem heyecan hem stres ama unutma ki hepsi onunla kavuştuğunda bir “iyi ki !” Ye dönüşüyor 🥰
sevgi_45 senaakck sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲😊 benimde 37+4 bu hafta randevum var bakalım doktorum ne diyecek
sevgi_45 senaakck evet ilk gebeliğim ben 34 haftalıkken bi kanamam oldu ilk çatı muayenesi o zaman yapıldı şükür ki bişey olmadı bu hafta gidersem doktorum yapar gibi tahmin ediyorum bana bişey demedi ama tahminim o yönde
kelebegim123 senaakck 1 tane oğlum var ikinci bebişe 20 haftalık hamileyim (daha kızım veya oğlum diyemiyorum maalesef öğrenemedim 🥲)
1s3da senaakck benimde ilk gebeliğim 38+1deyiz bizimde korkularımız başladı artık ama sağlıkla gelsin miniklerimiz🫶🏻🥹
Melike3506 senaakck çatı muayenesi olmadım daha ama açıklık bakıldı bir çok sefer 2 kere yatış yapıldı sancılardan dolayı gelip gelip açıklık kontrolü yapıyorlar