anne189 Kızlar selam, inanılmaz rahatsızım bu konudan. Magnezyum içiyorum. Başka ne iyi geliyor bilen var mı. Akşamları yattığım anda o bacağı fırlatma isteği geliyor resmen. Çıldırıyorum 😭
Semilk05 anne189 benimde öleydi sanırım magnezyum iyi geldi sadece sabah kalkınca sanki ayaklarımın altında karıncalar var gibi oluyor.
tugce_42 anne189 cnm benımde oyle sorunum vardı her aksaö yataga gırınce oluyordu uyutmuyordu doktora dedım bana demir ılacı verdı depon bıtmıstır belkı doktora gıt anlat belkı sanada demir ılacı verır artk ıcmeye baslayınca bjrdha olmadı bacak sendromu
minikanne123_ anne189 kabak çekirdeği ve bitter çikolata sade soda önermişti doktorum ek olarakta megnezyum kullanıyordum
mbv170 Sıcak su ile duşta ovma iyi geliyor. Ama sorun şu ki bende bu sorun yatağa girdikten sonra başlıyor. Öncesinde duş alıp uyusam bile işe yaramıyor. İllaki o ağrı başlayacak ve sonra duşa girmem lazım. Berbat bir durum. Ben gece 4-5 e kadar çekiyorum. Güneş doğmasına yakın ağrı kesiliyor ve uyuyakalıyorum. 8 de güne başlamam gerekiyor zaten. Gün içinde de uyuyamıyorum berbat haldeyim
mbv170 Benim demirim şuan 8 çıktı, 11 iken doktor düşük görüp 4 farklı ilaç yazmasına rağmen düştü. Damardan iğne de alerji ihtimalinden dolayı şuan riskli. Doğuma kadar çekmek zorundayım. Doktor 30. Haftada daha da artacak hazır ol dedi maalesef
Ziyangillerrr_ anne189 Demir eksikliğinden oluyor demişti doktorum ferro sanol kullanmaya başladığımdan beri çok şükür geçti içmezsem ertesi gün yine başlıyor maalesef hamilelikte oluyormuş