askbaby_ Yeliz_25 bacımmmm yediğimden beri hareketler arttııı tekmeler arttııı bişeyler oluyoooo inşallah doğurcam :D
askbaby_ Yeliz_25 sipariş ettim bakalım yiycem gelince gece nasıl geçecek göreceğiz iniallah işe yarar :Dd
cyj askbaby_ aynıııı durumdayımmm 38 haftadayım ve artık doğurmak istiyoruum top gibi yuvarlanıyorum heryerde baydı artık😂 Bebek kanala yerleşmeye çalışıyo dedi bugün doktor bol bol aksak yürüyüş merdiven in çık ördek yürüyüşü yap dedi. Derman kalmadı dizlerimde ayaklarımda
cyj askbaby_ ayyy yarın kesin yiyorum bugün tatlı kotamı doldurdum sipriş veremicem yarın devam allahım bu hafta sağlıkla doğuralım inşallaahh aminnnn doğurursan haber ve nolur😂😂
mercimegin_annesiii askbaby_ ay nolur yazın hayırla doğurun olursa bende denerim ağrı çekiyorum ama gelen giden yo😔
askbaby_ cyj plates topuna oturcam bide ördek yürüyüşü yapcam sonra sıcak duşa gircem bakalım hızlandırcak mı :D çok heycanlıyım :D
Prensesmom_ askbaby_ ilk çocuğum 42+3 haftalık dogdu 😂 +35 kg aldım . sabredin inşallah vaktinde sağlıkla dogurursunuz .
25255 askbaby_ 38+6 yim suanda bile yalandan belime sancı vuruyor kaç gündür sancı ,alttan ağrı adım atamıyorum ki bazen o kadar oluyor kasiklarda baskı ve ağrı bunaldım bende yarın sabah hastaneye gitcem bakayım durum ne açıklık felan varmı