Sevdanindogasi morcivert11 aaaa çok sevindim yükselmiş değer. E nabızda mı gördünüz benim sonuç hala e nabıza yüklenmemiş
morcivert11 Sevdanindogasi sevinçle korku arasndaym bende 🥹 gece 4 gibi baktm düşmüştü.12 den sonra yüklenmiş olabilr.
rosee233 morcivert11 ben gebeliği hch 3 ile öğrendim ama leke kanama geliyorsa bir daha kan verin bugün . Bende kanama olmamıştı
rosee233 morcivert11 he 11 çıkmış bence güzel artmış hayırlı olsun ☺️benim şöyleydi 3 çıkmıştı 2 gün sonra 14 olmuştu
morcivert11 rosee233 2 katına yakın artmş evet ama değer küçük oldğu için çok anlayamadm bende 🥹 lekelenmem devam ediyor bakalm
morcivert11 mutluuuannemmm mutluuuannemmm seninkide inşallah güzel artacak.Benm lekelenmem var biraz hayırlısı artk
mutluuuannemmm morcivert11 yeni yeni yerleşme sürecinde o yüzden oluyorduk sakın korkma stres yapma inşallah
morcivert11 mutluuuannemmm biraz daha arttı doktorumla görüştüm progestan başla dedi yarn tekrar kan vericem
allyslife morcivert11 ay yükselişi sağlıkla devam eder inşaallah canım, daha çok minik, 2 ya da 4 günde 1 kan vermeye devam et bakalım😍
morcivert11 allyslife evet ama kanamam biraz arttı pembe şeklnde geldi baya progestan başlattı doktorum 😔
beybimom_ morcivert11 sağlık ocağına git çarp yüzlerine sonucu bu sağlık ocakları yada kadın doğumcular niye böyle anlamıyorum insanın hevesini kırıyolar
allyslife morcivert11 hayırlısı olsun balım, kanama erken gelmiş kimyasal olabilir ama sen yine beta vermeye devam et mutlaka, oradan anlaşılır ne olduğu
morcivert11 @allyslife @beybimom_ @mutluuuannemmm @rosee233 @Sevdanindogasi kızlar benim dün kanamalarm arttı çok ağrım vardı ve bugun tamamen pıhtılı geldi ağrım kesildi muhtemelen düştü artk 😔
allyslife morcivert11 geçmiş olsun canım, yine kan ver beta sıfırlandığını gör bence, sağlıkla kolaylıkla nasip olsun inşaallah
beybimom_ morcivert11 ay çok üzüldüm ya siz yinede çok üzmeyin kendinizi allah geciktiriyosa güzelleştiriyodur allaha güvenin allah en kısa zamanda gönlünüzdekini versin inşallah 💕
morcivert11 1 kürtaj 1 boş gebelik 2 kimyasal oldu napcağımı pek bilmiyorm artık.Kan değerlerimde pek birşey çıkmıyor sadece tek genimde pıhtılaşma var onun içinde kan sulandırıcı kullanıyorm.Ne yapmam gerekiyor bi akıl verin
mutluuuannemmm morcivert11 canım değerlerin belki düşüktür elenetal1 kullanın istersen içerisinde hem vitamin hem folik aşıt var normal başka bir şey kullanmana gerek yok