morcivert11 Kızlar bu tarihlerde evde gebelik testi yaptım ve hepsi 10 dk dan sonra çıkmıştı. 18 mayısta kan verdim ve 5.96 çıktı yardımcı olurmsnz.Lekelenmelerim var dün pembeydi bugun kahveye döndü Başına gelen varmı daha önce?
sudeborakk morcivert11 bat ne zaman? belki çok çok erken dönem olduğu için düşük çıkmış olabilir yükselme ihtimali vardır
aysea1 morcivert11 canım sabah tekrar kan ver silik çizgi görünüyo betanda yükseliş varsa iki katına çıkmışssa saglıklı bir gebelik var demdktir
cuteregina morcivert11 şöyle söyleyeyim yerleşme 6-12 gün arası sürer ve yerleşme tamamlandıktan sonra beta üretmeye başlar vücut belki yerleşme tamamlandıktan bi kaç saat sonra kan verdiniz ihtimal tabi Düzenli kan vererek kimyasal gebelik ihtimalını eleyebilirsiniz ancak İlişki üzerinden kaç gün geçti sat ne zaman ve döngünüz kaç gün
sudeborakk morcivert11 kimyasal da olabilir tabi ama en iyi ihtimali düşünmek lazım bence tekrar kan ver inşallah güzel bi artış olur canım hayırlısı olsun hakkında 🤍
morcivert11 dilbenuro 16 mayısta silik testten sonra 18 mayısta 5.96 çıkması değerin düşük geldi bana
morcivert11 mutluuuannemmm bugun tekrardan beta verdim ama henüz çıkmadı🥹 beta vermek için gittim sağlık ocağına doktor dediki sonucun 5.96 çıkmış negatif yani hamile değilsin dedi.Dedim ama 5 üstü pozitif sayılmıyormu.Yani çok düşük dedi kadın doğuma git bence kan verme burda dedi.Dedim siz kan alırmsnz artışmı var düşüş mü ona göre gidicem kadın doğuma zorlaaaa aldılar.Ama moralimi çok bozdu doktor
mutluuuannemmm Bir1kelebek eveeet yaaa geç döllenmiş miniğim sanırım sayısız rüyalarıma girmişti zaten🥲
Bir1kelebek mutluuuannemmm ay harikaaaa sana yoktur dediğim için kendime kızdım şuan hani adet gününde test yapmıştın bende yoktur çıkmadıysa demiştim o işte