aysee96 Benim gibi hem KPSS çalışıp hem de gebe olan var mı aranızda doğumdan sonra sınava çalışmayı düşünüyor musunuz ?
kubra5441 aysee96 bende önlisans kpss gireceğim bebeğim 5 haftalık şuan çalışamıyorum yemek yemeye bile fırsatım yok.Biraz büyüyünce düzene girer umarım da bakarım az da olsa
1234smgl aysee96 ben 34 haftalık gebeyim bir çocuğum daha var çalışmaya çalışıyorum konuları yarıladım gibi aslında hedefim bitirmekti ama hem ev işleri hem bir çocuğumun olması hem gebelik olduğu kadar yani gebeyseniz çalışmanıza mani bir durum yok
aysee96 lokismommy lisansa hazırlanıyorum ben şu an 32 haftalığız doğumdan sonra çalışabilir miyim onu düşünüyorum
lokismommy aysee96 bu kararı geçen sene verdim bebiş yoktu henüz önlisanstan istediğim yere atanamazsam bi süre son dersimi de verip ondan sonraki sınavdan lisansa hazırlanmak istiyorum bakalım nasip çocukla biraz zor olucak
NilVibe aysee96 ben hamilelik sürecinde çalışacaktım güya ama malesef olmadı uykudan gözümü açamadım resmen. Bu sene de elendim katılacaklara bol şanslar 😄