selenhuseyin mutsuz1 bu ay Rabbim mucizemizi verir inşallah ona çok ihtiyacım var bugün vuruldum elimden gelenin daha fazlasini yapmaya çalışıyorum bedenimle savaşıyorum, enjekteye alerjim olmasına ragmen vazgeçmiyorum inşallah o ay bu aydır hepimiz için 🥰
mutsuz1 selenhuseyin selenhuseyin inşallah, maşallah bize, hayırlı haberler nasip etsin Rabbim 💖🙏😍😍😍😍😍sevinçten ağlatsın sadece, uğraşlarımız boşa çıkmasın inşallah
mutsuz1 Cansin_01 evde tekim diye kafayı yicem gibi oluyom sonra düzeliyor cnm ya, internette yok , düşünüyorum bişey hissetmiyorum şuan erken mi acaba. Evet kısa sürdü zaten ağrı. İnşallah canım 💖🙏
Cansin_01 mutsuz1 biseylerle oyalan canım bende tekim dışarı yürüyüşe falan cikiyorum . Kitap oku ya da ne seviyorsan onlarla uğraşmaya çalış
Cansin_01 mutsuz1 o zaman gerçekten kendine güzel iyi gelen şeyler bul canım bişey düşünme boşver kendi sürecine odaklanıp sevdiğin şeyleri yap.
mutsuz1 Cansin_01 valla oyun felan oynuyorum, tv izliyorum evde internet yok sıkılıyorum, aynı işte öyle zaman geçiyor, dualar ediyorum zikir çekiyorum.
Cansin_01 mutsuz1 tamam güzel işte devam et bitiverir beklediğin günler ama sayarak inan geçmiyor. Ben şuan ne takvime bakıyorum ne de iğne yapali kaç gün geçti hesapliyorum belli bir süre geçsin zaten unuturum adetim ne zaman gelecek derim diye düşünüyorum
mutsuz1 Cansin_01 inşallah bende de öyle olur, elim yüzünden ağladım sıkıntı yaşadım bu aralar, sonra stres yaptım tutmaz dedim, olmadı felan dedim. Bakalım, eşimde para verdik olmaz diye laf sokup duruyordu by yüzden tartışıp ağlıyordum.
Cansin_01 mutsuz1 ya eşinde demesin öyle niye diyor tek olsunda verilen paralar helal hoş olsun. Ayrıca nasipte varsa tutar neden tutmasın güzel düşün güzel olsun her ay ayrı bir umut 🎀
mutsuz1 Cansin_01 ben ona hep öyle söylerim, nasip gerisi Allahın işi, Allahın emri, onlar elinden geleni yaptı diyorum. Patavatsız işte şu aşamada destek olacağına köstek oluyor, psikolojimi beni anlamıyor hiç. İnşallah hayırlısıyla olur
Cansin_01 mutsuz1 oyle tabi destek olması lazım bu süreçte. Zaten yaptıkları bişey yok tüm iğneler haplar hormonlar bizlere yükleniyor zaten onların etkisiyle psikolojimiz yerinde olmuyor Duygu durum değişikleri vücudumuzun ağrıları v.s bari bu süreçte güzel konuşmayı denesinler İnşallah rabbim yüzümüzü güldürsün hepimizin
mutsuz1 Cansin_01 inşallah yaa çok dua ediyorum🤲🤲🤲 evet duygularım darmadağın, beynim çok karışık. Sonuç ne olursa olsun, atlatmak istiyorum artık. Destek olsa iyi olurdu. Hormonlar tavan zaten, bide progestan ilacı felan.
bhrrr5152 mutsuz1 ben yaptırdım ama İstanbul’da çam ve Sakura şehir hastanesinde yaptırdım . Tüp bebeğe geçmek için 2 zorunlu aşılama şartları var ikisinden de negatif sonuç aldım . Aşılamanın özel hastanede yapılmasını tavsiye etmem tutma oranı düşük çünkü maddi durumu olan direk tüp bebek düşünebilir aşılama zaman kaybı 🥲ama nasipte ne vardır bilinmez inşallah sizler pozitif sonuç alırsınız 🤲🏻